A legalacsonyabb ár garanciája! Ha azonos terméket talál máshol olcsóbban, tőlünk azt a terméket még olcsóbban kapja! további információ

Hívjon minket +36-1-999-6751

A kosár tartalma 0 0 Ft Újonnan az árakat áfával adjuk meg
0
Kedvenc tétélek
0

Önnek nincsenek kedvenc termékei.

Pravý banner
Kategóriák

Gyermek lámpák Spanyolországból

Dátum: 11.5.2015

Bővítettük a gyermek lámpák ajánlatát spanyol gyártóval Dalber. Garantálják a magas minőséget és változatos kialakítás támogatja a gyermekek fantáziáját és a képzeletét.

Bővítettük a gyermek lámpák ajánlatát spanyol gyártóval Dalber. Garantálják a magas minőséget és változatos kialakítás támogatja a gyermekek fantáziáját és a képzeletét. 

Helyes gyermek szobának sokszínúnek kéne lenni és ugyanúgy káne lenni a gyermek lámpáknál.. Ajánlatunkban képviselve vannak nagyobb részben az Eglo, Klik, Philips gyártótól  és most  a spanyol cég Dalber- tól is. Ez a cég a gyermek lámpa gyártásával foglakozik 1988 óta és a fő érdeke mindig volt és van a  biztonság. Végtére is a gyerekek néha nagyon ötletesek...

Azért hangsúlyozzuk, hogy minden gyermek lámpa, mennyezeti vagy fali lámpa Dalber keresztül ment biztonságossági vizsgálatoknak összhangban az Európai uniós normáknak. 

Kedvelt témák hercegnők és autók 

Manapság biztosan minden magyar gyermek figyeli a sorozatokat és a meséket. Azért nem meglepő, hogy a sorozatbeli és a  mesebeli karakterek gyakori tárgyai a lámpáknak a  gyermek szobáknak és a a spanyol márka Dalber termékei sem kivételek. Kínálatunkban most vannak a gyermek fali lámpák hercegnőkkel és autókkal.
 
Ha csak most gondolkodik, hogy milyen lámpát vásaroljon a  gyermekeinek, akkor találhat cikkeket  a  mi tanácsadói központunkban a a gyermek csillár vagy lámpák vásárlásáról. 

 


Lámpa gyermekeknek

Copyright © 1990 – 2017 Lámpák.hu