Levý banner
Pravý banner
MENÜ
0 0 Ft
Az ingyenes szállításhoz hiányzik ingyenes szállítás!10 000 Ft
Kategóriák

Gyermek lámpák Spanyolországból

Beltéri világítás

Tamás

Bővítettük a gyermek lámpák ajánlatát spanyol gyártóval Dalber. Garantálják a magas minőséget és változatos kialakítás támogatja a gyermekek fantáziáját és a képzeletét.

Bővítettük a gyermek lámpák ajánlatát spanyol gyártóval Dalber. Garantálják a magas minőséget és változatos kialakítás támogatja a gyermekek fantáziáját és a képzeletét. 

Helyes gyermek szobának sokszínúnek kéne lenni és ugyanúgy káne lenni a gyermek lámpáknál.. Ajánlatunkban képviselve vannak nagyobb részben az Eglo, Klik, Philips gyártótól  és most  a spanyol cég Dalber- tól is. Ez a cég a gyermek lámpa gyártásával foglakozik 1988 óta és a fő érdeke mindig volt és van a  biztonság. Végtére is a gyerekek néha nagyon ötletesek...

Azért hangsúlyozzuk, hogy minden gyermek lámpa, mennyezeti vagy fali lámpa Dalber keresztül ment biztonságossági vizsgálatoknak összhangban az Európai uniós normáknak. 

Kedvelt témák hercegnők és autók 

Manapság biztosan minden magyar gyermek figyeli a sorozatokat és a meséket. Azért nem meglepő, hogy a sorozatbeli és a  mesebeli karakterek gyakori tárgyai a lámpáknak a  gyermek szobáknak és a a spanyol márka Dalber termékei sem kivételek. Kínálatunkban most vannak a gyermek fali lámpák hercegnőkkel és autókkal.
 
Ha csak most gondolkodik, hogy milyen lámpát vásaroljon a  gyermekeinek, akkor találhat cikkeket  a  mi tanácsadói központunkban a a gyermek csillár vagy lámpák vásárlásáról. 

 


Lámpa gyermekeknek

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Lépjen kapcsolatba velünk

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

06 1 999 6751(Hé-Pé, 8-17:30)

Kérdezzen
 
                    

Copyright © 1994 - 2024 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i