Raktáron több mint 920 000 termékA szállítás 10000 Ft-tól ingyenesAjándék 35000 Ft-tól

Hívjon minket +36-1-999-6751

A kosár tartalma 0 0 Ft Újonnan az árakat áfával adjuk meg
0
Kedvenc tétélek
0

Önnek nincsenek kedvenc termékei.

Levy banner
Pravý banner
Kategóriák

Eredeti lámpák lámpaernyőkkel csillárokra

Dátum: 22.7.2015

Az ügyfeleink igényesek nemcsak lámpaernyőkre az állólámpákrá, hanem lámpaernyőkre csillárokra is. Nézze meg, mit kínálunk a termékpalettánkba.

Az ügyfeleink keresnek nem csak lámpaernyőket állolámpákhoz, hanem lámpaernyőket csillárokra is. Nézze meg a kínalatunkat és teremtsen eredeti mennyezeti lámpát. 

Búrák üvegból és papírból

 A beltér berendezésénél nincsenek  képzelet határai és persze ez is érvényes a lámpa választásnál. Tehát, ha  rajongój az eredetiségnek és egyedi stílusnak, akkor rendelkezésünkre álnak a búrák a csillárokra. Ezek jól jöhetnek, ha régebben  megsérül a meglévő csillárja, de az alapvető világítási berendezés rendben van. Mint pótló búrákat ajánljuk a az EGLO márkájú búrákat 93605 és 93606 szám alatt.
 Búrákat közül választhat  különböző anyagokból, mint például  üvegból vagy papírból, és természetesen  formákból és színekból. És hogy könnyű legyen az eredeti függesztékes  lámpa összeállítása, kiválasztottunk az Ön számára a  tápkábeleket, azaz a köteleket a  csillárhoz.
 
A teljes  búra kínalatott megtalálhatók a kategóriában lámpa lábak és lámpaernyők. Mert a nagyobb résznek a célja az asztali és állólámpak teremtése, akkor  e szöveg alatt talál kiválasztás megfelelő lámpa búrákra csillárokra, beleértve a pótbúrákt is.

Búra csilárra

Copyright © 1992 – 2019 Donoci Kft.