Levý banner
Pravý banner
MENÜ
0 0 Ft
Az ingyenes szállításhoz hiányzik ingyenes szállítás!10 000 Ft
Kategóriák

Eredeti lámpák lámpaernyőkkel csillárokra

Tanácsadás
Válaszolt:
TamásTamás

Válasz:

Az ügyfeleink igényesek nemcsak lámpaernyőkre az állólámpákrá, hanem lámpaernyőkre csillárokra is. Nézze meg, mit kínálunk a termékpalettánkba.

Az ügyfeleink keresnek nem csak lámpaernyőket állolámpákhoz, hanem lámpaernyőket csillárokra is. Nézze meg a kínalatunkat és teremtsen eredeti mennyezeti lámpát. 

Búrák üvegból és papírból

 A beltér berendezésénél nincsenek  képzelet határai és persze ez is érvényes a lámpa választásnál. Tehát, ha  rajongój az eredetiségnek és egyedi stílusnak, akkor rendelkezésünkre álnak a búrák a csillárokra. Ezek jól jöhetnek, ha régebben  megsérül a meglévő csillárja, de az alapvető világítási berendezés rendben van. Mint pótló búrákat ajánljuk a az EGLO márkájú búrákat 93605 és 93606 szám alatt.
 Búrákat közül választhat  különböző anyagokból, mint például  üvegból vagy papírból, és természetesen  formákból és színekból. És hogy könnyű legyen az eredeti függesztékes  lámpa összeállítása, kiválasztottunk az Ön számára a  tápkábeleket, azaz a köteleket a  csillárhoz.
 
A teljes  búra kínalatott megtalálhatók a kategóriában lámpa lábak és lámpaernyők. Mert a nagyobb résznek a célja az asztali és állólámpak teremtése, akkor  e szöveg alatt talál kiválasztás megfelelő lámpa búrákra csillárokra, beleértve a pótbúrákt is.

Búra csilárra

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Lépjen kapcsolatba velünk

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

06 1 999 6751(Hé-Pé, 8-17:30)

Kérdezzen
 
                    

Copyright © 1994 - 2024 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i