Levý banner
Pravý banner
MENÜ
0 0 Ft
Az ingyenes szállításhoz hiányzik ingyenes szállítás!10 000 Ft
Kategóriák

Bankár lámpa: visszatérés a régi időkbe

Beltéri világítás

Tamás

Világítás tradícióval. Így röviden lehetne jellemezni a bankár lámpát. Zöld üveg búra és fémszerkezet arany kivitelben idézi a nosztalgiát és a luxust.

Világítás tradícióval. Így röviden lehetne jellemezni a bankár lámpát. Zöld üveg búra és fémszerkezet arany kivitelben idézi a nosztalgiát  és a luxust.

Retro lámpa alkalmas bankárok asztalára vagy szállodákba

Bár ha a piacon  modern lámpák LED-es technológiaval vannak, akkor is  még egy csomó ember van, aki inkább a konzervatív típusú világítás választja.  Ezért a mi webáruházunkba megtalálhatja a  bankár asztali lámpákat sorozatból ANTIQUE, BANKER, STRASKY és OFFICE BANK, amelyek nagyon hasonlóak azoknak a lámpáknak, amelyeket sokan ismerik a régi filmekból.

Mivel az idők változnak, a bankár lámpa esetében nem csak a klasszikus zöld színben van, hanem finom fehér színben, amint azt az alábbi képeken láthatja. A lámpát nem csak a  bankárok és üzletemberek asztalán található, de szép retro világítás  lesz az elegáns éttermekben, szállodákban, bárokban és kávézókban.

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Lépjen kapcsolatba velünk

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

06 1 999 6751(Hé-Pé, 8-17:30)

Kérdezzen
 
                    

Copyright © 1994 - 2024 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i