A legalacsonyabb ár garanciája! Ha azonos terméket talál máshol olcsóbban, tőlünk azt a terméket még olcsóbban kapja! további információ

Hívjon minket +36-1-999-6751

A kosár tartalma 0 0 Ft Újonnan az árakat áfával adjuk meg
0
Kedvenc tétélek
0

Önnek nincsenek kedvenc termékei.

Levy banner
Pravý banner
Kategóriák

Bankár lámpa: visszatérés a régi időkbe

Dátum: 27.10.2015

Világítás tradícióval. Így röviden lehetne jellemezni a bankár lámpát. Zöld üveg búra és fémszerkezet arany kivitelben idézi a nosztalgiát és a luxust.

Világítás tradícióval. Így röviden lehetne jellemezni a bankár lámpát. Zöld üveg búra és fémszerkezet arany kivitelben idézi a nosztalgiát  és a luxust.

Retro lámpa alkalmas bankárok asztalára vagy szállodákba

Bár ha a piacon  modern lámpák LED-es technológiaval vannak, akkor is  még egy csomó ember van, aki inkább a konzervatív típusú világítás választja.  Ezért a mi webáruházunkba megtalálhatja a  bankár asztali lámpákat sorozatból ANTIQUE, BANKER, STRASKY és OFFICE BANK, amelyek nagyon hasonlóak azoknak a lámpáknak, amelyeket sokan ismerik a régi filmekból.

Mivel az idők változnak, a bankár lámpa esetében nem csak a klasszikus zöld színben van, hanem finom fehér színben, amint azt az alábbi képeken láthatja. A lámpát nem csak a  bankárok és üzletemberek asztalán található, de szép retro világítás  lesz az elegáns éttermekben, szállodákban, bárokban és kávézókban.

Copyright © 1990 – 2017 Lámpák.hu