Levý banner
Pravý banner
MENÜ
0 0 Ft
Az ingyenes szállításhoz hiányzik ingyenes szállítás!10 000 Ft
Kategóriák

Szűrés

Szűrő betöltése ...

Moduláris lámpák nemcsak kültérbe - TESLA Smart

Vendor 7
  • Legkedveltebb
  • Heti akciók
  • Legnézettebb
Következő legvásároltabb

Kategória leírása

Lámpák PIR érzékelővel Gondolkozott már azon, milyen lenne egy kapcsolók nélküli világ?


Képzelje el: a lámpa automatikusan felkapcsol, amikor belép a helyiségbe, és kialszik, amikor távozik. Igen, ez már nem lehetetlen a PIR technológiával készült érzékelős lámpáknak köszönhetően! A folyosón, WC-ben, garázsban vagy pincében levő LED lámpa, mennyezeti lámpa, csillár, asztali lámpa, éjjeli lámpa, fali lámpa stb. a mozgásérzékelőnek köszönhetően automatikusan fel- és lekapcsolódnak, ezért soha nem kell visszamennie, mert felkapcsolva hagyta. A fölösleges kiadások a múlté, mivel az érzékelővel ellátott beltéri és kültéri lámpák hatalmas energiát, és mindenekelőtt az energiaköltséget takarítanak meg.


Tehát cserélje ki a hagyományos kapcsolókat érzékelővel ellátott kapcsolókra, a hagyományos lámpákat modern magas frekvenciájú lámpákra, és élvezze a kényelmet és a biztonságot. Kínálunk érzékelővel ellátott lámpákat, mennyezeti világítást érzékelővel, mozgásérzékelővel ellátott lámpákat és sarokkonzolokat. És nem minden típust kell csatlakoztatni az elektromos áramhoz, mozgásérzékelővel ellátott szolár lámpákat is forgalmazunk.


Mi a PIR érzékelő?


A passzív infravörös érzékelő vagy PIR érzékelő egy elektromágneses érzékelő, amely méri a térben lévő tárgyak infravörös sugárzását (rövidítve IR). Ennek köszönhetően képes felismerni az emberek, állatok és más tárgyak mozgását. A PIR = passzív infravörös érzékelő rövidítéssel is előfordulhat.
Banner patička

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i