Raktáron több mint 920 000 termékA szállítás 10000 Ft-tól ingyenesAjándék 35000 Ft-tól

Hívjon minket +36-1-999-6751

A kosár tartalma 0 0 Ft Újonnan az árakat áfával adjuk meg
0
Kedvenc tétélek
0

Önnek nincsenek kedvenc termékei.

Levy banner
Pravý banner
Kategóriák
Doprava zdarma kategorie HU

Konyhai lámpák

 • Szín
 • Funkciók
 • Izzók száma
 • Foglalat
 • Maximális teljesítmény
 • Anyag
 • Stílus
 • Gyártó
 • Feszültség
 • Védettség
 • Elérhetőség

Szín

Egyéb márkák
A szín a termék pontos színét jelenti. Ha pl az „arany“ színt választja, abban az esetben csak az ilyen színű, vagy ilyen színt tartalmazó termékek jelennek meg.

Funkciók

Egyéb márkák
A funkció kiválasztásánál a világítótest tulajdonságait adhatja meg. Ha pl. a „LED technológia“ jelöli meg, abban az esetben az ilyen technológiával üzemelő világítótesteket kínálja az oldal.

Izzók száma

Válassza ki a lámpatestet a megfelelő számú izzóval. Szeretne egy többágú csillárt? Esetleg egy asztali lámpát egy izzóval? Ezt könnyen beállíthatja a szűrőben.

Foglalat

Egyéb márkák
Ezzel a szűrővel az Ön által keresett foglalatú termékeket keresheti meg. Minden lámpatest más-más foglalattal rendelkezik, amelybe a megfelelő izzót kell választani. Ha nem tudja milyen foglalatot válasszon, segíthet eldönteni ez a cikk.

Maximális teljesítmény

Nagy teljesítményű lámpára van szüksége? A szűrő segítségével „Maximális teljesítmény“ kiválaszthatja a megfelelő darabot. Az értékek Watt-ban(W) vannak megadva, a fényforrás maximális teljesítményét jelzi (izzó).

Anyag

Egyéb márkák
Az anyag azt jelöli, hogy a termék milyen anyagból készült. Ha pl. üvegből készült termékeket szeretne, jelölje be az „üveg“ szót.

Gyártó

Ajánljuk
Briloner (3)
Eglo (479)
Globo (85)
Greenlux (2)
Jupiter (141)
Lucide (371)
Luxera (28)
Nedes (6)
Osram (22)
Paulmann (11)
Philips (144)
Prezent (79)
Rabalux (131)
Top Light (80)
Egyéb márkák
Argon (65)
Emithor (5)
Fulgur (14)
Grundig (1)
Ideal Lux (78)
LEDKO (72)
Maytoni (6)
Narva (9)
Panlux (6)
Sandria (5)
Wofi (8)
Válassza ki az elképzelésének megfelelő márkát (gyártót). Tapasztalataink szerint ajánlunk Önnek néhányat.

Feszültség

Védettség

Egyéb márkák
Az IP védettség meghatározza a lámpatest védettségét az idegen tárgyak és víz behatolása ellen. IP kódnak nevezzük, amely az IP betűkből és további két számból áll. Az első szám az érintésvédelmet és az idegen tárgyak elleni védelmet határozza meg. A második szám a víz elleni védelmet határozza meg. További információkat itt olvashat.

Kívánt tartalmat nem található.

Korábban az ügyfelek a konyhába elsősorba a konyhai csillárokat vásárolták és ez atrend még mindig folytatódik. Sőt napjainkban a konyhai csillárok széles választéka közül válogathatunk, a különbőző dizájnok közül. Nem csak az állítható magasságúak, hanem a zsinóron függő, modern technológiákat alkalmazók közül. Ezek az ún. LED konyhai megvilágítások. 
 
Bármilyen típusú lámpt is válsztanak, ne feldjék, hogy egy konyhai lámpa nem elegendő.  Az intenzív megvilágítás a pult esetében elengedhetetlen és különösen a biztonság szempontjából nélkülözhetetlenek a konyhában a pultmegvilágítók. A leggyakrabban a fénycsöves lámpákat választják, de közkedveltek a LED szalagok, vagy a több darabos spotlámpa készletek.
 
A mi webáruházunkban megvásárolhatja a konyhai világítást kedvező áron és kiválló minőségben. 
 Ha a konyhája egytérben helyezkedik el a nappalival előnyös a lámpákat összehangolni. Ebben az esetben figyelmébe ajánljuk a különböző lámpa kollekciókat, gyártók és anyaguk szerint kiválasztani. Jelenleg nagyon keresettek a dizájn lámpák.

Copyright © 1992 – 2019 Donoci Kft.