Levý banner
Pravý banner
MENÜ
0 0 Ft
Az ingyenes szállításhoz hiányzik ingyenes szállítás!10 000 Ft
Kategóriák

Az Immax NEO lámpák funkciói a tenyerében

A márkákról

Tamás

Az Immax cég termékeinek széles skáláját kínálja az okosotthonok számára. Ismerje meg őket, és tudjon meg más értékes információkat a márkáról.

Okos otthon Immax NEO-val

Az Immax NEO a legmodernebb okosotthon elvárásoknak minden paraméterét teljesíti. Minden háztartási eszköz irányítása alatt áá. Ön irányítja a funkcióikat és figyeli a fogyasztásukat.


Az Immax NEO PRO alkalmazás segít ebben. Letöltheti telefonjára vagy táblagépére. Megtalálja az App Store-ban vagy a Google Playen.

Immax NEO és Immax NEO LITE sorozat

Designer világítás, kamerarendszer, biztonsági elemek, fűtés, vezérlőelemek, LED izzók, és még sok más. Az Immax NEO és Immax NEO LITE sorozatban olyan eszközök teljes skáláját találja, amelyekkel az okos szót hozzáadhatja háztartásához.


Az Immax NEO intelligens otthon úgy lett kialakítva, hogy az egyes elemeket egyetlen vezérelhető egységbe tudja csatlakoztatni. Mindegyiket az Immax NEO PRO alkalmazás felügyeli. Ez lehetővé teszi, hogy az összes eszköz kommunikáljon egymással anélkül, hogy konkrét parancsokat adna nekik. Csak használja ki az automatizálás előnyeit, és a háztartás irányítani fogja magát.


Például, amikor reggel felkel, az Ön által felállított reakcióláncot indíthatja el. Egyes helyiségekben és adott intenzitással felkapcsolják a lámpákat, a hőmérséklet magától is kellemes fokokra emelkedik, a kamerák kikapcsolják a mozgásérzékelést és elindul a kültéri öntözés az aktuális időjárás-előrejelzés szerint.


Ne féljen csatlakozni

Az okosotthon továbbra is fejlődik. A különböző gyártók eszközei eltérő stílusban kommunikálnak. Az Immax NEO egy speciális TUYA technológiával oldja meg a problémát. Olyan termékeket is csatlakoztathat, amelyek ZigBee-n, WiFi-n és Bluetooth Mesh-en működnek. Ugyanakkor kompatibilis az összes széles körben használt hangvezérlő rendszerrel, beleértve az Apple Siri Shortcuts-ját, az Amazon Alexát és a Google Assistant-t.


Az Immax NEO a jövőben a Matter platformhoz is kapcsolódik. Ezzel még jobb lesz a kompatibilitása. Ez az első platform, amely képes egy egységben kombinálni bármilyen Smart Home terméket.

Az alkalmazás vezérlése

Az Immax NEO PRO vezérlése egyszerű, intuitív, és a világ bármely pontjáról elérhető. A teljes jogú tulajdonoson kívül az alkalmazást két másik, azonos jogkörrel rendelkező adminisztrátor és legfeljebb 10, korlátozott jogokkal rendelkező normál felhasználó is felügyelheti. Például hozzáadhatja az összes családtagot. Az Immax NEO PRO kompatibilis a Google Home és az Amazon Alexa hangvezérlő rendszerekkel.


Az alkalmazás kezdőlapján a következő kategóriákat találja:

  1. Az alkalmazás bekapcsolása után látni fogja az aktuális biztonsági beállításokat, a kedvenc eszközöket és a kamerát. Mindezt a „Biztonság” részben találja.
  2. Az otthonában lévő összes eszközt a „Szoba” kategóriában láthatja.
  3. Egy másik kategória „Intelligens jelenetek” lehetőségeket kínál a jelenetbeállítások és az automatizálás terén.
  4. A „Hírek” kategóriában értesítéseket és újdonságokat láthat az alkalmazásban.
  5. Újonnan bekerült a „Bevásárlóközpont” kategória is az alkalmazásba, ahol egyszerűen vásárolhat Immax készülékeket.

Otthonának és alkalmazásának biztonsága

Fedezze fel az Immax NEO biztonsági rendszert. A kínálatban halhatatlan kültéri, elegáns beltéri és modern napelemes okoskamerák találhatók. Folyamatosan nézheti a képet a mobiltelefonján, még akkor is, ha több száz mérföldre van. Az olyan funkciók, mint a mozgásérzékelés, az éjszakai látás és a kétirányú kommunikáció, csak növelik a színvonalat.

Az egyik újdonság az intelligens Immax NEO door lock. Kulcs nélküli belépés, ujjlenyomat és virtuális vendégkulcsok biztosításának lehetősége. A szépség elsősorban a telefonon lévő okos alkalmazáson keresztüli vezérlésben rejlik. Az alkalmazásban távolról kinyithatja a zárat, vagy egyszeri kódot generálhat a látogatók számára. A zár megfelel a legszigorúbb biztonsági előírásoknak, és megfelelt az Airbnb tanúsítványnak.


A biztonsági rendszerhez tartozik még egy videó csengő, mágneses érzékelők ablakokhoz és ajtókhoz, valamint mozgásérzékelők.


Az új szolgáltatás a kamerafelvételek felhőalapú tárolása az alkalmazásban. Lehetővé teszi a kamerákról készült felvételek és fényképek mentését későbbi megtekintés céljából. Minden egy távoli és teljesen biztonságos szerveren található. Senkinek sem lesz lehetősége betekinteni a magánéletébe.

Immax világítás

Több mint 100 féle design lighting, vezérléséhez mindössze a telefonra van szüksége az Immax NEO PRO intelligens alkalmazással. A Zigbee technológián keresztül kommunikáló lámpákat intelligens átjáróhoz kell csatlakoztatni. Központi egységgé válik, és ugyanazzal a kommunikációs protokollal kapcsolja össze az eszközöket.


A dinamikus fényszabályozás lehetővé teszi az árnyékolás, az intenzitás és az automatikus ki- és bekapcsolási idő beállítását. Intelligens jelenetek is használhatók. Állítsa be, hogy reggeli ébredését a kiválasztott lámpák fokozatos felkapcsolása kísérje.

Az intelligens világítás függő, fali, mennyezeti és asztali lehetőségeket tartalmaz. Az ajánlat azonban nem itt ér véget. A LED-izzók és LED-szalagok szintén a legnépszerűbbek. Mindkét termék energiatakarékosságával és hosszú élettartamával tűnik ki. Az intelligens alkalmazáson keresztüli vezérlésük magától értetődő. Minden termék WiFi vagy BT Mesh hálózattal kapcsolatban működik.


Az Immax NEO távirányító alaphelyzetbe állítása

Az Immax NEO távirányító visszaállítása a következő lépésekből áll: 

  1. A távirányítón nyomja meg egyszerre az ON és OFF gombot.
  2. Tartsa lenyomva a gombokat, amíg a LED villogni nem kezd. Ez körülbelül 5 másodperc múlva történik meg.
  3. A távirányítón lévő LED villogni kezd. Ez azt jelenti, hogy a visszaállítási folyamat elkezdődött.
  4. Várjon körülbelül 40 másodpercet, amíg a dióda abbahagyja a villogást.
  5. Amikor ez megtörténik, a távirányító visszaállítása befejeződött.


Mikor kell visszaállítani a távirányítót? Az alábbi esetekben::

  1. Törölni szeretné az összes meglévő távvezérlő beállítást.
  2. A távirányító nem párosítható a lámpával.
  3. Azt tervezi, hogy megszünteti a távirányító és a világítás párosítását, és a távirányítót egy másik lámpával szeretné párosítani.

Az Immax NEO lámpák alaphelyzetbe állítása

Az Immax NEO fény visszaállítása egyszerű. A lényeg az, hogy fenntartsuk a lámpa be- és kikapcsolásának ritmusát.

A visszaállítás az alábbi módon történik:

  1. Kapcsolja be a lámpát 5-ször, majd kapcsolja le négyszer a főkapcsolóval. Kapcsolja be egy másodpercre, majd kapcsolja ki két másodpercre.
  2. Az ötödik bekapcsoláskor tartsa lenyomva a vezérlőgombot, mielőtt a lámpa villogni kezd (kb. két másodpercig). Ezt megerősítheti, ha még két másodpercre kikapcsolja, majd újra bekapcsolja. Ha a lámpa villog, az azt jelenti, hogy a lámpa visszaállítása sikeres volt.

A lámpa alaphelyzetbe állításakor a leggyakoribb hiba a ritmus fenntartásának elmulasztása (egy másodperc bekapcsoláskor és kettő lekapcsoláskor).


Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Lépjen kapcsolatba velünk

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

06 1 999 6751(Hé-Pé, 8-17:30)

Kérdezzen
 
                    

Kapcsolódó termékek

Copyright © 1994 - 2024 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i