Raktáron több mint 560 000 termékA szállítás 10000 Ft-tól ingyenesAjándék 35000 Ft-tól

Hívjon minket +36-1-999-6751

A kosár tartalma 0 0 Ft Újonnan az árakat áfával adjuk meg
0
Kedvenc tétélek
0

Önnek nincsenek kedvenc termékei.

Levy banner
Pravý banner
Kategóriák

Gyerek irányfények

Nemazat

Garantáljuk a kézbesítést Karácsonyig A terméket visszaküldheti 2019.1.31- ig

  • Szín
  • Gyártó
  • Izzók száma
  • Funkciók
  • Foglalat
  • Anyag
  • Maximális teljesítmény
  • Feszültség
  • Védettség
  • Elérhetőség

Szín

Egyéb márkák
fehér (57)
fekete (2)
kék (4)
lila (1)
piros (1)
sárga (2)
színes (5)
szürke (3)
zöld (2)
A szín a termék pontos színét jelenti. Ha pl az „arany“ színt választja, abban az esetben csak az ilyen színű, vagy ilyen színt tartalmazó termékek jelennek meg.

Gyártó

Ajánljuk
Briloner (4)
Eglo (4)
Globo (1)
Osram (4)
Philips (1)
Prezent (7)
Rabalux (1)
Steinel (1)
Egyéb márkák
Dalber (13)
Grundig (11)
Válassza ki az elképzelésének megfelelő márkát (gyártót). Tapasztalataink szerint ajánlunk Önnek néhányat.

Izzók száma

Válassza ki a lámpatestet a megfelelő számú izzóval. Szeretne egy többágú csillárt? Esetleg egy asztali lámpát egy izzóval? Ezt könnyen beállíthatja a szűrőben.

Funkciók

Egyéb márkák
A funkció kiválasztásánál a világítótest tulajdonságait adhatja meg. Ha pl. a „LED technológia“ jelöli meg, abban az esetben az ilyen technológiával üzemelő világítótesteket kínálja az oldal.

Foglalat

Egyéb márkák
Ezzel a szűrővel az Ön által keresett foglalatú termékeket keresheti meg. Minden lámpatest más-más foglalattal rendelkezik, amelybe a megfelelő izzót kell választani. Ha nem tudja milyen foglalatot válasszon, segíthet eldönteni ez a cikk.

Anyag

Egyéb márkák
műanyag (67)
Az anyag azt jelöli, hogy a termék milyen anyagból készült. Ha pl. üvegből készült termékeket szeretne, jelölje be az „üveg“ szót.

Maximális teljesítmény

Nagy teljesítményű lámpára van szüksége? A szűrő segítségével „Maximális teljesítmény“ kiválaszthatja a megfelelő darabot. Az értékek Watt-ban(W) vannak megadva, a fényforrás maximális teljesítményét jelzi (izzó).

Feszültség

Védettség

Egyéb márkák
IP20 (60)
Az IP védettség meghatározza a lámpatest védettségét az idegen tárgyak és víz behatolása ellen. IP kódnak nevezzük, amely az IP betűkből és további két számból áll. Az első szám az érintésvédelmet és az idegen tárgyak elleni védelmet határozza meg. A második szám a víz elleni védelmet határozza meg. További információkat itt olvashat.
Gyerek irányfények konnektorba
 
Az irányfények a gyerekszobákelengedhetetlen kiegészítőjik, amelyek biztosítják gyermekeink számára a nyugodtam elalvást és az éjszaka folyamán a könnyebb tájékozodást.
Az irányfények kellemes tompított fénnyel rendelkeznek, amely a gyerekszobában kellemes atmoszférát teremt. 
 
Az egyik legegyszerűbb megoldást a konnektroba szúrható irányfény jelenti, amely lehet érintőkapcsolós, érzékelős, vagy klasszikus kapcsolós. A gazdaságos üzemeltetéshez választhatunk LED irányfényt, amelyek nagyon alacsony fogyasztásuak, így akár egész éjszak is világíthatnak. Az irányfények nem csak praktikus tárgyak, hanem egyben örömet is okozhatnak gyermekeink számára, mert a kínálatban megtalálhatóak a különböző mesehősőkkel díszített darabok is.
 
Bármelyik irányfényt is válassza széles kínálatnkból, biztosak vagyunk abban, hogy gyermekei életét kellemesebbé és nyugodtabbá teszik majd szobájukban. 

Copyright © 1992 – 2018 Donoci Kft.