Összehasonlítani
Bejelentkezés
Regisztráció
Levý banner
Pravý banner

Hívjon minket,várjuk hívását

+36-1-999-6751 (Hé - Pé 7-15:30)
MENÜ
0 0 Ft
10 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!
Kategóriák

Szűrés

Szűrő betöltése ...

Fali spotlámpák - E14

  • Legkedveltebb
  • Heti akciók
  • Legnézettebb
Következő legvásároltab

Kategória leírása

Fali spotlámpák


A fali spotlámpák a lakásokban egyre elterjedtebb világítási formát jelentenek, elsősorban a folyosókon, fürdőszobákban és a konyhákban. A relatív kicsi fényforrások, sok esetben beépítettek a mennyezetbe, vagy a konyhapult fölé, aránylag nagy teljesítménnyel bírnak. Ennek köszönhetően teljes mértékben megvilágítják az adott helyiséget.


Ideális megvilágítást jelentenek a konyhában a LED spotlámpák. A dimmelhető LED lámpák kellemes fényt nyújtanak a pihenésre használt helyiségekben, ahol igényünk szerint irányíthatjuk a fényt és szabályozhatjuk a fényerőt.


A beépített spotlámpák a mennyezetbe szinte észrevehetetlen világítótestei otthonainknak. Az egyenletes elhelyezésüknek köszönhetően, akár főfényforrásként is használhatjuk. Kaphatóak darabonként és többdarabos készletekben, semleges fehér fénnyel, krómozott, vagy színes kivitelben. Ennek a variálhatóságnak köszönhetően, a spotokat gyakorlatilag bárhol felhasználhatjuk, mint mennyezeti lámpák.


Vigyázat a spotlámpák fürdőszobai használatánál! Fontos ügyelnünk a nedvesség, víz elleni védettségre, ahol az IP védettségnek legalább 44-nek vagy magasabbnak kell lennie. Az alacsonyabb IP védettségű, beltéri spotlámpákat ezért minden esetben szárazabb, alacsony páratartalmú helyeken alkalmazzuk.

Hírlevél regisztráció

Akciók, kedvezmények és újdonságok az elsők között az Ön e-mailjére

Leiratkozás

Copyright © 1994 - 2021 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i