Levý banner
Pravý banner
MENÜ
0 0 Ft
Az ingyenes szállításhoz hiányzik ingyenes szállítás!10 000 Ft
Kategóriák

Nincs több csípés, szerezzen be rovarcsapdát

Hírek és közlemények

Tamás

A minőségi rovarcsapda talán az egyik kevésbé fontos befektetés. De ígérjük, hogy nem fogja megbánni. Másrészt nem fogja többé hallani az idegesítő zümmögést a feje körül.

Képzeljen el egy tökéletes nyári éjszakát. Egy teraszon ül a barátaival, jókat eszik a grillről, szórakozik, és elfelejti minden gondját. Ekkor azonban zümmögést hall, amely drámaian közeledik. És megkezdődik az idő elleni harc. A vállait, csuklóját és lábait nézi. És mielőtt kiderítené, hogy az ellenfél testének mely részein landolt, már képes kiszívni a vérét. Tudta, hogy könnyedén elkerülheti a hasonló, kissé horror eseteket?

Sokféle rovarcsapda

Lampak.hu kínálatában megtalálható rovarcsapdák két fő kategóriába sorolhatók – elektromos és klasszikus. Egyre többféle rovarcsapda létezik. A kis elektromos csapdák a LED-es világítás elvén működnek, amely a hálózathoz kapcsolódik. A rovarokat elbűvölő fény csábítja magához, aminek nem tudnak ellenállni. Azonban a terjedelmes elektromos rovarriasztók, amelyek UV-sugárzással is működnek, szintén tökéletes választás. Legnagyobb előnyük a terület nagysága, amely könnyebben megfogja az ünnepség hívatlan vendégeit. Nem feledkezhetünk meg a kültéri, beépített csapdával ellátott LED lámpákról, a magas villanyszámlák fájdalmától megkímélő napelemes csapdákról vagy az USB kábellel újratölthető csapdákról sem.


Csendes, biztonságos és szagtalan

Kínálatunkban található rovarriasztó szerek csendesek és teljesen biztonságosak. Ezenkívül nem azt a szagot keltik, amelyet a különböző típusú füstökből és illatosgyertyákból ismerhet, ami bizonyos mértékig működhet, de annak az árán, hogy Ön és látogatója egész este furcsa bűzt érez. Ezt a csapdákkal elfelejtheti. És inkább a frissen grillezett zöldségek illatával kényeztesse magát.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő rovarcsapdát

Mielőtt belemennénk a részletekbe, hozzá kell tennünk, hogy a rovarcsapdák nem csak a szúnyogoknak valók. Csapdába ejti a bosszantó legyeket, darazsakat, lepkéket és egyéb kisebb bajkeverőket is. Mielőtt eldönti, milyen csapdákat válasszon teraszára, segítünk megválaszolni néhány alapvető kérdést, ami eszébe juthat..

1.    Hogyan működnek a rovarcsapdák?  

Amint azt röviden említettük, a csapdák egy része elektromos árammal együtt működik, a másikhoz nincs szükség. Az erős elektromos csapdák UV-csöveket (fluoreszkáló izzókat) vagy LED-es világítást tartalmaznak. A rovarcsapdák először vonzzák a rovarokat a fényükhöz. És a nagyfeszültség alatt álló belső rácsokkal való érintkezés után a rovarok elpusztulnak. Kínálatunkban nem csak otthonra, hanem utazásra is találsz olyan termékeket, mint például ez. A rovarcsapdák funkciója nem csak praktikus. Valójában világításként is működnek. Némelyiknél akár a fényerősséget is módosíthatjuk, más funkciókat is használhatunk, mert egymástól függetlenül vezérelhetők.

2.    Mekkora a csapda hatótávolsága?

A kifejezetten elektromos csapdák választéka eléri a 30-150 négyzetmétert. Tehát a számítás meglehetősen egyszerű - igazítsa annak a területnek a méretéhez, amelyen használni kívánja. Ha ez nem elegendő, a megoldás egy nagyobb hatótávolságú csapda vagy nagyobb számú csapda vásárlása. Ezzel létrehoz egy védvonalat, amelyen egyetlen zümmögő szúnyog sem halad át.

3.    Mi a helyzet a karbantartással?

A rovarcsapdák karbantartása egyszerű. Alsó részükben egy kivehető és tökéletesen mosható tálcát találunk, amelyen felhalmozódnak a befogott rovarok. Így egy percen belül újra tiszta lesz. A kínálatunkban található összes rovarcsapda környezetbarát és nem tartalmaz semmilyen vegyszert. És azt sem felejthetjük el, hogy a legtöbb csapdára három év garanciát vállalunk.

4.    Kint hagyhatom a csapdát?

Bár a rovarcsapdák karc- és korrózióállóak, így sokáig újnak fognak kinézni, a legtöbb (ajánlatunkban talál kivételt is) alacsonyabb szintű IP védelemmel rendelkezik, ezért vigye át őket, az este végén olyan helyre, ahol nem esik rájuk az eső és nem károsítja őket. Alternatív megoldásként felakaszthat néhány kampót tartalmazó csapdát a terasz tetejére anélkül, hogy a tárolás miatt aggódna.

5.    Kaphatok cserelámpát a csapdához?

Egyesekhez igen. Erről a kiválasztott termék leírásában olvashat.



Már a kosárban van a csapdája? Higgye el, nyári bulijai mostantól zavartalanok maradnak, a teraszt pedig csak a meghívott vendégek használhatják. És elkezdheti szebbé tenni például új világítással. Hamarosan a teraszvilágításról szóló cikket is várhatják.


Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Lépjen kapcsolatba velünk

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

06 1 999 6751(Hé-Pé, 8-17:30)

Kérdezzen
 
                    

Copyright © 1994 - 2024 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i