Összehasonlítani
Bejelentkezés
Regisztráció
Levý banner
Pravý banner

Hívjon minket,várjuk hívását

+36-1-999-6751 (Hé - Pé 7-15:30)
MENÜ
0 0 Ft
10 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!
Kategóriák

Világítunk önnek továbbra is!

Hírek és közlemények

Tamás

Tudjuk, hogy a jelenlegi helyzet nem könnyű. De itt vagyunk, hogy átsegítsük önöket a mindennapi nehézségeken pl. törött izzó esetében vagy örömet szerezzünk egy új csillár beszerzésénél.

Legyen a már említett törött izzó vagy egy szép új lámpa, a választást és egyben a vásárlást is lebonyolíthatja otthona kényelméből. Stressz nélkül kiválaszthatja amire éppen szüksége van és az árut kiszállítjuk. 

Alkalmazottaink és vásárlóink egészsége számunkra is az első helyen van. Ezért szigorú biztonsági intézkedéseket vezettünk be, rendszeresen fertőtlenítjük iroda és raktárhelységeinket. A csomagok átadása a futárszolgálatnak is jelenleg érintés nélkül történik, hogy a higiéna a lehető legnagyobb mértékben be legyen tartva.  


Folyamatosan figyeljük az aktuális helyzetet és így mindig hatékonyan tudunk reagálni. Nem csak ezért is sikerül webáruházunk üzemeltetését folytonosan fenntartani. 


Egészen biztosan önök is igyekeznek megtartani a pozitív hozzáállást és örömet lelni minden apróságban. Ilyen apróság lehet akár egy új lámpa is, melynek köszönhetően jobban érezheti magát otthon. Unalmát elűzheti az intelligens lámpák varázsának feltárásával is. Gyermekeit szórakoztathatja projektorokkal, melyeknek köszönhetően egy pillanatra mesében érezhetik majd magukat. Több mint 35 000 termékből választhat. 


S hogy az elkövetkezendő napokat még kellemesebbé tegyük és még nagyobb kényelembe érezzék magukat vásárlóink, az átvételtől számított 60 napon belüli termék visszaküldési lehetőséget kínálunk


Reméljük, csakhamar jobb lesz a helyzet és az egész Lámpák.hu csapata nevében jó egészséget kívánunk. 

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Kérdezzen bármit

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

+36-1-999-6751(Hé-Pé, 7-15:30)

Kérdezzen
 
                    

Hírlevél regisztráció

Akciók, kedvezmények és újdonságok az elsők között az Ön e-mailjére

Leiratkozás

Copyright © 1994 - 2021 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i