Összehasonlítani
Bejelentkezés
Regisztráció
Levý banner
Pravý banner

Hívjon minket,várjuk hívását

+36-1-999-6751 (Hé - Pé 7-15:30)
MENÜ
0 0 Ft
10 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!
Kategóriák

Világítótestek mindenféle munkához

Hírek és közlemények

Tamás

Munka és kötelesség mindenütt körbe vesz. Világítsunk csak rá!

Minőséges megvilágítás az irodákba, csarnokokba, éttermekbe és hasonló üzleti helységekbe

Ha saját cége vagy egyéb vállalkozása van, gondoljon arra, hogy alkalmazottai a legtöbb idejüket a munkahelyükön töltik el. Fontos tehát, hogy ne becsüljük alá a helységek megvilágítíásának minőségét. Önmaga is tapasztalhatja, hogy milyen fárasztó, ha nem megfelelően megvilágított helységben vagy rossz minőségü, vibráló égőkkel felszerelt helyen kell akár kevés időt is eltölteni. Amellett, hogy kellemetlen érzés, az ilyen megvilágítástól a feje is megfájdulhat. Elég csak rövid ideig is például olyan orvosi váróteremben ülni, ahol teljesen elfeledkeztek az új világítótestekről. Az irodákba olyan különféle fénycsöveket vagy más függesztékes és egyéb világítótestet helyezhetnek el, amelyek kellően megvilágítják az egész helységet, azonban nem árasztanak túl éles fényt. Napjainkban közkedveltek a különféle spotlámpák és beépíthető lámpák. Elegendő mennyiséget kell azonban belőlük elhelyezni, hogy minden szükséges sarok meg legyen világítva, hogy jól lehessen mellettük dolgozni és ne ásítozzanak az alkalmazottak egész nap.
 
 
 
null 
 
A különféle gyárakban, csarnokokban és hasonló típusú helységekben már óvatosabbnak kell lenni a világítótestek kiválasztásánál. Nagyobb figyelmet kell fordítani a biztonságra, mert ilyen helyeken gyakran kerülnek kapcsolatba nedvességgel vagy egyenesen vízzel, esetleg más szennyeződéssel. Az ilyen helyekre legjobb, ha technikai vagy ipari világítótesteket választanak.

A különféle bárok, éttermek de a kávéházak és cukrászdák esetében is figyelembe kell venni az egész helység berendezését. Itt a fantázia nem ismer határokat. A hangsúlyt az összbenyomásra kell helyezni. Ilyen helyeken nagyon bejönnek a különféle csillárok, spotlámpák vagy mennyezeti lámpák. A teaházakba nagyon jól beilleszthetőek az állólámpák
null               null

Világítsa meg az otthoni munkáját is

Jól tudhattják, hogy a munkahelyén való egész napi pörgés után a kötelezettségek még nem érnek véget. Szükséges még kitakarítani, vasalni, elkészíteni a vacsorát nem csak saját, hanem minden családtag részére. És hogy a fáradtságtól neessen a székre, szükséges otthonát kellő képpen jól és minőségesen megvilágítani. Ha eddig azt gondolta, hogy az esti takarításhoz és főzéshez elegendő egy kis lámpácska, akkor nagyon is téved. Mindezeknél az otthoni munkáknál fontos hogy jól lássunk. A konyhába tökéletesen fog illeni a pultmegvilágító, különböző izzók és LED szalagok formájában. Minden helység kitakarításánál felkapcsolhatja a központi világítást, tehát a csillárt, spotlámpát vagy hasonlót. Ha úgy véli, hogy szükség lenne kicserélni a vilgágítótestet, mivel a régi már kevésbé világít, itt az idő helyre tenni. 
 
Bizonyára varrónők is akadnak önök között, akik az esti órákban örömmel varrnak különböző ruhadarabokat vagy divat kiegészítőket. A varrógép közelébe szintén nagyon fontos egy jól világító lámpát elhelyezni, amely mellett nem szükséges befűzéskor egy becsukott szemmel néznie a tűt és a cérnát. A munkapad helyes megvilágításával biztonságban érezheti magát. 
 
null       null

A kertben is vár ránk a munka

Az otthoni munkán kívül itt-ott a kertben is szükséges valamilyen dolgot elvégezni. Lenyírni a füvet, megöntözni a kertet vagy megmosni az autót. Mindehez szükség van jó kültéri világításra, ugyanúgy mint a beltérben is. Minőséges kültéri világításra tehát szintén szüksége lesz. A szoláris lámpa szintén jó megoldás lehet, de munka végzéshez nem elegendő. Erre a célra legalkalmasabbak a különböző mennyezeti vagy fali kültéri lámpák. Ha csak lehet nem csak egy. De jól jöhetnek a fejlámpák és világítók is.
 
null 

Iskolai kötelességek

Itt-ott megeshet, hogy otthonról szükséges elvégeznie valamilyen munkát. Iskolás gyermekeinek szintén szükségük lesz jó világításra, hogy nyugodtan és kényelmesen tudják elvégezni a házi feledatokat. Ehhez legjobban az asztali lámpák felelnek meg. Legyen az ön dolgozószobájába vagy gyermekeinek az íróasztalukra. Gyermekei számára választhat lámpácskát gyermek motívumokkal vagy lámpát a kedvenc színeiben. Elsősorban azonban arra kell ügyelni, hogy az íróasztali lámpa elegendően és helyesen világítson. Gondolni kell tehát a helyes izzó kiválasztására is.     
null          null
 
Röviden tehát, minden munkához megfelelő világításnak kell lennie. Legyen az otthon vagy a munkahelyen. Saját maga is megtapaszalhatja, hogy rögtön jobban fog menni a munka.

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Kérdezzen bármit

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

+36-1-999-6751(Hé-Pé, 7-15:30)

Kérdezzen
 
                    

Kapcsolódó termékek

Hírlevél regisztráció

Akciók, kedvezmények és újdonságok az elsők között az Ön e-mailjére

Leiratkozás

Copyright © 1994 - 2021 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i