Ingyenes szállítás 10,000 HUF felett

60 napos visszaküldési irányelv

10 év a magyar e-commerce piacon

+36 1 999 6751

Bejelentkezés / Regisztráció

0

0Ft

A kosár tartalma üres.

Vásároljon még 10 000Ftért, és INGYENES SZÁLLÍTÁST kap.

Világító dekoráció otthonába

Tamás

Olv. ideje 3 perc
Hírek és közlemények

Szívesen felélénkítené házát? Mit szólna világító dekorációhoz?

Nemcsak világítótest szükséges

Otthona fel van szerelve különböző központi vagy alkalmi megvilágítással különféle lámpák és lámpácskák formájában. De még minding úgy gondolja, hogy valami mégis hiányzik? Meglehet. A beltérből az igazi otthont ugyanis az apróságok teremtik, mint pl. a különböző dekorációk. Még kellemesebb hangulatot varázsolhat, ha egyenesen valamilyen csodaszép világítós dekorációt választ. 
 
 
null 
 
Attól függően, milyen stílusban van berendezve háza illetve lakása, választhatja meg a díszvilágítást is. Ha szívesen felélénkítené házát falra akasztható felirattal vagy fényképpel, ennek tökéletesen megfelelnek pl. a szív alakú vagy felirat dekorációk. Ilyen és ehhez hasonló díszvilágítást a ház bármely helységébe elhelyezhet. A folyosótól kezdve egészen a gyermekszobáig, ahol a gyermekek nagyra értékelik pl. a csillag vagy hold alakú dekorációkat. Az ablakba dekorációs lámpát is elhelyezhet. Mindkettő nagy jól nézhet majd ki. 
 
null                  null
 
De más lehetőség is akad. Pl. megvilágított ébresztőóra vagy reproduktor. Nemcsak hogy praktikusak, de dekorációként is szolgálhatnak. 
A falak sem maradhatnak azonban üresen és hidegen. A hagyományos képek és fényképeken kívül, a falakra bátran elhelyezhet világító dekoratív képeket, melyek bámulatosan fognak kinézni. 
null 

Mindenszentek napja és a karácsonyi ünnepek is már hamarabb itt lesznek, mint ahogyan gondolná

Mindenszentek alkalmaból mindnyájan megemlékezünk hozzátartozóinkra, akik már nincsenek köztünk. Már most beszerezheti a sírra való elemmel müködő világítókat, amelyeknél nem kell attól tartania, hogy a lángját azonnal elfújja a szél. 
Igen, mégha furcsának is tünik és nehezen is hiszi el, de a karácsonyi ünnepek hamarabb itt lesznek mint ahogyan azt gondolnánk. Már most szükséges rá gondolni és beszerezni a karácsonyi díszeket. A különböző karácsonyi dekorációk vagy láncok elengedhetetlen részei az ünnepeknek. Legyen az beltérbe, vagy a kültérbe egyaránt.  
null 

A kültér is megérdemli, hogy kellemesebbé tegyük azt

Nemcsak a belteret, hanem a külteret is szükséges szebbé tenni, hogy rajtunk kívül, családtagjaink és vendégeink is jól érezzék itt magukat. Ezért gondoltunk a kültéri világító dekorációkra is. Különböző szoláris dekorációs lámpák, minden kertben vagy teraszon egész biztos csodálatosan fognak kinézni. Ezeken kívül különféle színes szoláris szalagokat is elhelyezhet pl. a fákra vagy a kerti kiülőbe.  
null  
 
Elkészítettük az önök részére a bel- illetve kültérbe alkalmas különböző típusú és formájú világító dekorációk kínálatát. Foglaljon helyet egy csésze kávé mellett és tekintse meg széles termékkínálatunkat, melyből nyugodtan választhat éppen olyat, mellyel a legközelebbi kávéja még jobban fog ízleni. 
 

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.