Összehasonlítani
Bejelentkezés
Regisztráció
Levy banner
Pravý banner

Hívjon minket,várjuk hívását

+36-1-999-6751 (Hé - Pé 7-15:30)
MENÜ
0 0 Ft
10 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!
Kategóriák

Valentin-napi inspiráció

Hírek és közlemények

Tamás

A karácsonyi ünnepek már elmúltak, de itt egy újabb ünnepnap. És ez nem más mint a Valentin-nap - szerelmesek napja. Beszerezte már kedvese számára az ajándékot?

Minden évben érkezik és biztosan felteszik a kérdést, mivel lepje meg kedvesét. A hölgyek biztosan megörülnek különféle ékszereknek vagy parfümöknek. Mi lenne ha ezéven változtatna, és szerettét vagy kedvesét meglepne valamilyen csodálatos lámpával.  

Lámpácskák a szerelmeseknek

Egyik ötletünk Valentin-napi ajándékként valamelyik lámpácska  kínálatunkból. Ez alkalomból legalkalmasabb lehetnek a különféle rózsaszín vagy piros lámpácskák. Alkalmasak lehetnek továbbá a szív alakú lámpák, meyeknek férfiak és hölgyek egyaránt megörülnek. Amikor ezeket a lámpákat bekapcsolja majd, mindig emlékezni fog a Valentin-napra, amely alkalmából megkapta ezt a csodálatos ajándékot. 
 
null             null

Dekoratív lámpával soha semmit sem ronthat el

Ha úgy gondolja, hogy örömet szerezne valamilyen lámpácskával, de nem biztos benne hogy ez később is ki lesz használva, választhat a dekorációs lámpák kínálatából. A dekorációs lámpákat elhelyezheti csak egyszerüen a polcon, és világító funkciója mellet még dekoratív hatása is van. Legtöbbjük elemmel működik, így az ajándékozott bárhová elhelyezheti a lámpát kedve szerint. 
null                            null 
És mi van ha kedvese fali dekorációnak örülne. Ha ez így van, akkor Valentin-nap alkalmából ajándékozhat megvilágított képet, amely egyszerűen  fantasztikusan néz ki. 
 
null 
 

A stílusos díszítésről sem szabad megfeledkezni

Ahhoz, hogy  romantikus hangulatot teremtsen, szobályát különböző szív alakú dekorációval, lámpácskákkal vagy "LOVE" felirattal díszítheti ki. Ezzel is tudatára adhatja kedvesének igyekezetét és érdeklődését. Egészen biztos, hogy egy romantikus filmet is jobban fognak élvezni egy hangulatos dekoráció vagy lámpa fénye mellett. 
Reméljük, hogy erre az évre is inspiráltuk önöket és hogy általunk ötlete támadt, milyen Valentin-napi ajándékkal lepje meg kedvesét. 
 

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Kérdezzen bármit

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

+36-1-999-6751(Hé-Pé, 7-15:30)

Kérdezzen
 
                    

Hírlevél regisztráció

Akciók, kedvezmények és újdonságok az elsők között az Ön e-mailjére

Leiratkozás

Copyright © 1994 - 2021 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i