Összehasonlítani
Bejelentkezés
Regisztráció
Levý banner
Pravý banner

Hívjon minket,várjuk hívását

+36-1-999-6751 (Hé - Pé 7-15:30)
MENÜ
0 0 Ft
10 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!
Kategóriák

Újdonságok e-shopunkban

Újdonságok a Lámpák.hu-n

Tamás

Örülünk, ha ügyfeleink boldogok és elégedettek. Ezért mindig igyekszünk új dolgokat bemutatni, hogy lépést tudjunk tartani a legújabb trendekkel.

Kínálatunkban sok mindent megtalál. Különböző típusú világítások közül választhat bármilyen helyiséghez és stílushoz. Az ólomüveg lámpák, a skandináv stílusú lámpák és sok más lámpa sem kivétel. Sok kültéri lámpát is kínálunk. Mindig igyekszünk előrehaladni, és új fényeket és egyéb termékeket hozni az otthonába.Az az erőfeszítés, hogy folyamatosan jobbak legyünk, együtt jár a fejlődő technikai fejlődéssel, amely nem idegen számunkra. E-shopunkban mindig találhat különféle modern LED lámpákat vagy intelligens lámpákat a legjobb minőségben és az aktuális trendeknek megfelelően.

Kínálatunk növelése érdekében együttműködünk új gyártókkal. Termékpalettánk úgy bővül, hogy a kínálat nagyon széles, és nem okoz gondot megtalálni pontosan azt, amit keres. A nagy tárolóhelynek köszönhetően a lehető legtöbb terméket tartjuk készleten. Ez az oka annak is, hogy az árut a megrendelést követően rövid időn belül el tudjuk juttatni Önhöz.Mivel webáruházunk kiterjedt az európai országok többségére, megszoktuk, hogy eleget teszünk számos vevőtípus követelményeinek. A kínált áruk széles választékának köszönhetően a tervezők és építészek szeretik e-shopunkat, és szeretnek visszatérni hozzánk. Győzelmünk a heurekai ShopRoku versenyen (a legnagyobb bevásárlóportál és a szolgáltatások ár- és minőségi összehasonlítója a cseh interneten) is bizonyítja ügyfeleink elégedettségét.

A tőlünk megrendelt áruk mellett örömmel adunk egy kis extrát rendelése mellé. Ingyenes szállítást vagy ajándékot kap egy bizonyos összegű vásárlás felett. Ezenkívül a garanciális idő, amely hosszabb, mint a törvényes időszak, azt bizonyítja, hogy hiszünk áruink minőségében.E-shopunkban nagyon gyakran láthat új dolgokat . Fő célunk minden ügyfél elégedettsége. Mi több, mint boldogok leszünk, ha ezt Önt is megtapasztalja.

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Kérdezzen bármit

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

+36-1-999-6751(Hé-Pé, 7-15:30)

Kérdezzen
 
                    

Kapcsolódó termékek

Hírlevél regisztráció

Akciók, kedvezmények és újdonságok az elsők között az Ön e-mailjére

Leiratkozás

Copyright © 1994 - 2021 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i