Összehasonlítani
Bejelentkezés
Regisztráció
Levý banner
Pravý banner

Hívjon minket,várjuk hívását

+36-1-999-6751 (Hé - Pé 7-15:30)
MENÜ
0 0 Ft
10 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!
Kategóriák

Profi lámpák

Hírek és közlemények

Tamás

Szüksége van minőséges és biztonságos világítótestre cégében vagy hasonló kereskedelmi helyiségjében? Nálunk biztos megtalálja, sőt mi több hosszabbított 5 éves garanciával.

Ne becsülje alá a lámpák fontosságát az ipari helyiségekben

Ahogyan fontos a háztartás megvilágítása, ugyanúgy fontos a különböző üzleti, technikai vagy ipari helyiségek megvilágítása is. Ezen objektumok megvilágításánál a világítótesteknek szigorúbb kritériumoknak kell megfelelniük, mint a hagyományos otthoni világítótestek esetében. Amennyiben szeretne a cégbe, gyárba vagy hasonló ipari csarnokokba jó megvilágítást, szükséges a megfelelő a lámpákat beszerezni. Erre a célra vannak itt a profi lámpák, amelyek kimondottan ezekbe a helységekbe alkalmasak. 
 
 
null
 
A vállalkozások nagy része a beltéri lámpákon kívül kültérbe alkalmas lámpákat is használnak, melyek szintén megtalálhatóak kínálatunkban. Akár beltéri- vagy kültéri lámpáról is legyen szó, mindig fontos a magasabb IP védettségre is gondolni. A kültérben elsősorban az eső, szél és egyébb időjárási tényező miatt, a beltérben pedig a szintén nagyon fontos nagyobb mennyiségű por, szennyeződés illetve más idegen testek miatt, amelyek érintkezhetnek a lámpákkal. A raktárhelyiségekben általában nagyobb a páratartalom és hidegebb is van, ami szinte kívánja a magasabb IP védettséget. Ezekbe a csarnokokba, raktárakba vagy hasonló kereskedelmi helyiségekbe ajánlott az IP44-es vagy ennél is magasabb IP védettség. A profi lámpa kínálatunkban természetesen mindezt megtalálja. További lámpák, melyek ezekben a helyiségekben használhatóak az úgyn. ipari világítótestek. Itt választhat a különböző reflektorok közül, legyen az hagyományos vagy pl. LED reflektor, fénycsöves lámpák vagy más ipari lámpák
 
 
null 

Hosszabbított 5 éves garancia a lámpákra a Profi lámpák kategóriájában

Mint ahogyan az nálunk már megszokott, még egy nagy előnnyel rendelkezünk. Az összes Profi lámpa kategóriában található világítótestre hosszabbított 5 éves garanciát kínálunk. Nem kell tehát attót tartania, hogy profi lámpákka szereli fel az egész nagy méretű csarnokát, vagy összes raktárhelyiségét, 2 éven belül a lámpák felmondják a szolgálatot és új lámpát kell keresnie. Valóban kiállunk a lámpák minősége mellett, ezért is bízhat benne, hogy ez önnel nem történhet meg. Ha azonban mégis megtörténne, hogy valamelyik lámpa elromlik, ezzel az 5 éves garanciával nem kell attól tartania, hogy pénzt költsön majd a javítására. 
 
 
 
Röviden tehát ha minőséges lámpát keres cégébe vagy vállalkozásához, elég csak a profi lámpák kategóriájában kiválasztani a legmegfelelőbbet. 
 
 

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Kérdezzen bármit

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

+36-1-999-6751(Hé-Pé, 7-15:30)

Kérdezzen
 
                    

Kapcsolódó termékek

Hírlevél regisztráció

Akciók, kedvezmények és újdonságok az elsők között az Ön e-mailjére

Leiratkozás

Copyright © 1994 - 2021 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i