Összehasonlítani
Bejelentkezés
Regisztráció
Levy banner
Pravý banner

Hívjon minket,várjuk hívását

+36-1-999-6751 (Hé - Pé 7-15:30)
MENÜ
0 0 Ft
10 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!
Kategóriák

Praktikus és design termék! Ilyenek a Háztartás kategóríában található termékek

Hírek és közlemények

Tamás

Webáruházunk kínálata elsősorban világítótestekre irányul. Most a háztartásra is sor kerül.

Időnként mindenkinek szüksége van valamilyen új háztartási gépre vagy valami egyébre a háztartásba. Most rengeteg újdonságot találhat nálunk egy helyen a háztartásába és a kültérbe is. 


Csengők és videotelefonok

Most már pontosan megtudhatja előre, hogy ki érkezik éppen önhöz látogatóba és ki csönget az ajtón. Most beszerezhet hagyományos házi csengőt, mely segítségével akár ki is nyithatja az ajtót távolról vagy választhat a videotelefonok kínálatából. Számtalan előnyük van, melyet elsősorban biztonsága érdekében használhat ki. A Wi-fi kapcsolatnak köszönhetően nemcsak hallhatja a csengőt de ki is nyithatja az ajtót otthonából, sőt még láthatja is azt, aki éppen önhöz érkezik. 

Tartozékok számítógéphez és TV-hez

Új televíziót vásárolt és rájött hogy inkább a falra szerelné, vagy új egérre lenne szüksége a számítógéphez vagy éppenséggel iratmegsemmisítőt szeretne vásárolni? Ezeket a tartozékokat televízióhoz és számítógéphez most nálunk is beszerezheti. Nem kell sehová sem elmennie, otthona kényelméből most mindent megvásárolhat egy helyen. Televízióhoz további alkatrészeket is kínálunk mint pl. kábelek és állványok. Ami az egereket illeti, nagyon minőségesek. Választhat vezetékeset vagy vezeték nélkülit

Kis háztartási gépek és minden a porszívóhoz

Biztos elgondolkodott már egy új vízforraló vagy pl. kenyér pirító vásárlásán. Divatosak a különböző forrólevegős fritőzök is. Ezeket a kis elektromos készülékeket most nálunk is beszerezheti. S mi több, akár egy színben is megvásárolhatóak. S ha már új háztartási gép vásárlásáról döntött, tartalékba beszerezhet porszívó zsákot vagy HEPA filtert. MIndezt egy helyen otthona kényelméből. 


Személyi mérleg és alkoholteszter


Bizonyára sokan ellenőrzik testsúlyukat. Kicsit nem figyel oda és rögtön felugrik egy pár kiló. A testsúly ellenőrzéshez fontos egy minőséges mérleg. Manapság már Bluetooth csatlakoztatási lehetőséggel ellátott személyi mérleg is megvásárolható. A modern mérleg nemcsak hogy megméri a testsúlyát, de figyelheti a BMI értéket és további adatokat is elárul a testéről. Maga a design is meglepő. 

Természetesen nemcsak a testsúlyt szükséges ellenőrizni. Ha éppen az est folyamán túlzásba viszi az alkohol fogyasztást és reggel autóba kell ülnie, fontos meggyőződnie arról, hogy biztos megteheti -e. Mindehez segít az alkoholteszter, mely rögtön elárulja, hogy volán mögé ülhet -e vagy sem.Sportkamerák és bitonsági kamerák

Az egyedi pillanatok rögzítésére egészen biztos jól jön egy kamera. De nem is akármilyen. Mit szólna pl. egy outdoor sport kamerához? Több típus közül is választhat. Különbség mindenekelőtt a kép minőségében rejlik. Sőt kap hozzá vízálló tokot is. A Wi-Fi kacsolat lehetősége is örömmel szolgál majd. 

Nemcsak az élményeket ajánlatos megörökíteni. A biztonság érdekében biztonsági kamerát is beszerezhet. Nem csak önt és családját fogja védeni, de ingatlanját is. 


Audiotechnika

Mosollyal minden sokkal jobb. S mitőĺ lehet jobb a hangulatunk? Pl. ha meghallgatjuk kedvenc dalunkat. Most ezt megteheti ezzel a stílusos audiotechnikával. Ha a retro kedvelője, örömet szerezhet pl. a retro rádiók vagy lemezjátszók kínálatával. De kínálatunkban megtalálhatóak a hagyományos lejátszók és hangszórók is. 

Melegítők, fűtő berendezések vagy légtisztítók

Található otthonában olyan helység, mely nem rendelkezik fűtőberendezéssel és mégis szükség lenne felmelegíteni? Vagy szívesen keresné fel hétvégi házát hüvösebb idöben, de ebben akadályozza a hideg? Éppen ezekre az alkalmakra szerezhet be a melegítők illetve fűtő testek egyikéből. Elég csak bedugni a hálózatba

Utolsó sorban nem feledkezhetünk meg a légtisztítókról sem, melyek kellemesebbé teszik mindennapi életét. Ha dohányzóval él együtt és zavarja a dohányfüst, légtisztítóval ezt a problémát hamar megoldja. Ezen felül eltávolítja az alergéneket és áttisztítja a helységben a levegőt. Rögtön könnyebben fog tudni lélegezni és kellemesebben érezheti magát. 
Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Kérdezzen bármit

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

+36-1-999-6751(Hé-Pé, 7-15:30)

Kérdezzen
 
                    

Hírlevél regisztráció

Akciók, kedvezmények és újdonságok az elsők között az Ön e-mailjére

Leiratkozás

Copyright © 1994 - 2021 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i