0
Kedvenc tételek
0

Önnek nincsenek kedvenc termékei.

Bejelentkezés
Regisztráció
Levy banner
Pravý banner

Hívjon minket,várjuk hívását

+36-1-999-6751 (Hé - Pé 7-15:30)
MENÜ
0 0 Ft
10 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!
Kategóriák

Power bankok, nemcsak utazáshoz!

Tamás

Telefonja mindig a lehető legrosszab pillanatban merül le? Vásároljon power bankot és ezek után már nem lesz több gondja.

Mit is jelent valójában a power bank?

Sokan már ismerik, de biztos akadnak olyanok is, akik most hallanak majd róla először. A power bank lényegében egy külső akkumulátor. Leginkább mobil telefonok feltöltésére szolgál. Használható azonban táblagépek, vagy egyéb hasonló elektronikai cikkek töltéséhez is. Ahhoz hogy utazás során használni tudja a mobil eszközeinek feltöltéséhez, fontos hogy a power bank is fel legyen töltve. Többnyire mobil telefonokhoz használatos hagyományos Micro USB töltővel tölthetőek fel. 
 
A power bankok különböző anyagból vannak legyártva. Némelyikük biztonsági elemek egész sorát tartalmazza, mint pl. védettség a túlfeszültség, zárlat, túlterheltség, túltöltés ellen vagy pl. túlmelegedés ellen. 
 
null 

A power bankok felhasználhatóságai és lehetőségei

Ma már nem tartunk ott, mint a powerbankok megjelenésének kezdetén. Eleinte csak egy telefont lehetett feltölteni velük. Manapság már különböző típusú powerbankok elérhetők. Vannak egyszerübbek és egyben kis méretűek, melyek egyszerre csak egy telefont töltenek fel és vannak, amelyek több kimenettel is rendelkeznek, melyekhez több telefont vagy táblagépet is csatlakoztathat egyszerre. Ami a powerbankok formáját illeti, manapság már az is változatos. Választhatnak különböző alakban, színben vagy pl. kijelzős power bankot is. Kényelmesen elférnek akár a ridikülben vagy az úriemberek nadrágzsebében is. A power bankok feltöltése is különbözhet. Vannak olyan power bankok, melyek vezeték segítségével tölthetőek, de vannak vezeték nélkül tölthetőek is. 
 
Amennyiben még nincs power bankja és úgy gondolja, hogy úgysem használná, most biztos meggyőzzük az ellenkezőjéről. Kevesen vannak, akikkel ne történt volna meg azaz ismerős helyzet, mikor is sürgős lenne felhívni valakit, vagy éppen sötétben közlekedik az utcán és egyszerre csak lemerül a telefonja. Ilyenkor jövünk rá ugyanis, hogy mennyire is függünk valójában a telefontól. S pont ezért vannak itt a power bankok, melyeket azonnal csatlakoztathat a telefonjához és így azonnal feltöltheti. Több mobil telefonnak nincs elég nagy kapacitása és ezért gyakran előfordul, hogy a nap korai szakaszában észleli a kijelzőn, hogy a mobil töltöttségi szintje alacsony. Ebben a helyzetben is segít önnek a power bank. Pl. a navigáció az autójában is nagy mértékben fogyassza az energiát. Itt is nagy segítségére lehet a power bank. 
 
null 
Röviden és egyszerűen. A power bankot valóban mindenki számára ajánljuk. Talán nincs is olyan, akinek néha napján ne lenne szüksége a benne rejlő tartalék energia felhasználására. Próbálja ki és egyszerűsítse meg valamicskével az életét. 

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Hírlevél regisztráció

Akciók, kedvezmények és újdonságok az elsők között az Ön e-mailjére

Leiratkozás