Összehasonlítani
Bejelentkezés
Regisztráció
Levy banner
Pravý banner

Hívjon minket,várjuk hívását

+36-1-999-6751 (Hé - Pé 7-15:30)
MENÜ
0 0 Ft
10 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!
Kategóriák

Óriási árkedvezmény lámpákra? Igen. Ez nem április elsejei tréfa.

Hírek és közlemények

Tamás

Úgy tartják, hogy április első napja a bolondok, bolondozók ünnepe és önt is bárki megtréfálhatja. De nálunk ez nem történhet meg. Nálunk most rengeteg lámpát, óriási árkedvezménnyel találhat meg. És ez valóban nem április elsejei tréfa.

Tekintettel arra, hogy egy igazán nagy webáruház vagyunk, széles lámpa kínálattal és a lámpákhoz tartozó különféle tartozékokkal, igazi akciós árakat kínálunk Önnek. A versenytársakhoz képest különböző típusú lámpák széles választékát kínáljuk otthona minden helységébe. Azonban nemcsak a beltéri lámpákat találja meg nálunk kedvezményes áron. A kültéri területeket is kedvezményes áron világíthatja meg. 
 
A számos beltéri és kültéri lámpák árkedvezményein túl, garantáljuk a legalacsonyabb ár garanciáját is. És mit is jelent a legalacsonyabb ár garanciája? Alapvetően az a lényeg, hogy igyekszünk valóban a legolcsóbbak lenni, arra törekszünk, hogy a weboldalunkon találhato árak mindig a legalacsonyabbak legyenek. Ha azonban megtörténik, hogy ugyanazt a terméket megtalálja a magyar piacon alacsonyabb áron, akkor a legalacsonyabb ár garanciája biztosítja, hogy ezt a lámpát nálunk ugyanazon az áron megkaphatja mint a konkurenciánál. Velünk biztos lehet benne, hogy a vásárlással nem fog mellé nyúlni.
 
 
null 

Beltéri megvilágítás kedvezményes áron

Nagyon fontos az egész ház teljes megvilágítása. Azonban ez gyakran nem túl olcsó. De nálunk megtalálhatja otthona minden sarkába a megfelelő lámpát kedvezményes áron. A helységek többsége nem csak egy lámpát igényel. Természetesen mi ezt tudjuk. Emiatt a kedvezményeink sokféle típusú beltéri világítótestre is vonatkoznak. Milyen is lenne ugyebár otthona csillárok vagy mennyezeti lámpák nélkül. Akár hálószobába, nappaliba, vagy konyhába, akciós ajánlatunk számos lehetőséget kínál arra, hogyan szerezzen be olcsón központi lámpatestet. Azonban, ha nem szeretne csillárt a különböző spotlámpák vagy beépíthető mennyezeti lámpák is nagyon népszerűek.
 
 
 
null 
 A fürdőszoba sem kell, hogy sötét maradjon. Legyen az központi lámpa vagy tükörmegvilágító, mindkettő természetesen magasabb IP-védelemmel. Nálunk mindent megtalál.
 
Kínálunk továbbá kiegészítő világítótesteket különböző lámpák formájában, mint pl. asztali, állólámpák vagy más. A hálószobákban szintén nélkülözhetetlenek az éjjeli szekrényre elhelyezhető éjjeli lámpák. Nem is beszélve az ön illetve gyermeke íróasztaláról. A rajzoláshoz és későbbiekben a házi feladatok írásához szükséges minőséges lámpát használni.
 
A lámpák energiatakarékos változata a LED technológiát tartalmazó lámpa. A LED lámpák szintén kedvezményes áron megvásárolhatók.
 
 
 null              null

Árkedvezmények a kültéri megvilágításra is

Mivel itt a várva várt tavasz, egészen biztos, hogy egyre több időt szeretne eltölteni a szabadban. De milyen is lenne a szabadtéri grillezés vagy cseverészés, ha olyan sötét lenne, mint a kamrában? Természetesen nem feledkeztünk meg a kültéri megvilágításról sem és számos kültéri lámpát leáraztunk. Hazaérkezéskor elsősorban az érzékelővel ellátott lámpákat fogja nagyra értékelni. Mozgást érzékelve automatikusan bekapcsolnak. Az erősebb megvilágításhoz különböző fali lámpákat is használhat. Könnyebb megvilágításhoz ajánlatosak a napelemes lámpák, melyek igaz nem világítanak túlzottan, de elegendőek ahhoz, hogy megvilágítsák az udvar egyes részeit, járdákat.
 
 
null           null
Nálunk most rengeteg bel- és kültéri lámpát megvásárolhat óriási árkedvezménnyel. Mindössze elég szétnézni kínálatunkban és rögtön meg is bizonyosodhat róla. 

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Kérdezzen bármit

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

+36-1-999-6751(Hé-Pé, 7-15:30)

Kérdezzen
 
                    

Kapcsolódó termékek

Hírlevél regisztráció

Akciók, kedvezmények és újdonságok az elsők között az Ön e-mailjére

Leiratkozás

Copyright © 1994 - 2021 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i