Az új raktározási rendszer már sikeresen működik, és a már megszokott sebességgel szállítunk. Elnézést kérünk a korábbi késésért. Részletek itt.
Levý banner
Pravý banner
MENÜ
0 0 Ft
Az ingyenes szállításhoz hiányzik ingyenes szállítás!10 000 Ft
Kategóriák

Okos termékek a Nedistől

Újdonságok a Lámpák.hu-n

Tamás

Ha új lámpa vagy termék vásárlása mellett döntött, mely még jobban megkönnyíti az életét, a Nedis márka okos termékei biztos nagy örömet szerezhetnek önnek.

A cégről


A Nedis cég mindennapi használatos termékek gyártásával foglalkozik, melyek megkönnyítik az életét. Figyelemmel kíséri az új irányokat és igyekszik a lehető legjobban automatizálni a mindennapi életet és vele járó tevékenységeket. A gyártó termékei nagyon magas felhasználói értékkel rendelkeznek és az egyik legjobb választás a piacon. A különböző háztartási termékeken kívül, most további okos világítótesteket és okos darabokat kínálunk a Nedistől. 

Okos termékek

Amennyiben szívesen könnyíti meg az életét, a Nedis márka okos lámpa és okos termékek kínálata nagy örömmel szolgálhat. A különböző típusú lámpákba okos izzókat is beszerezhet, melyeknek több előnyük is van. Dimmelhetőek, sőt mi több az izzó színe is változtatható. Távolról irányíthatóak, és egyes darabokat hang segítségével is irányíthat. A Nedis okos izzók különböző foglalatban és méretben is beszerezhetőek. 


További Nedes termék, mely szintén megkönnyíti az életét az okos konnektor. A Nedis márka okos konnektorjai lehetőséget kínálnak táv- és automatikus irányításhoz a fogyasztók összeköttetéséhez. Sőt mi több, az Amazon Alexa és Google Home funckió segítségével szintén lehetséges a hangirányítás is. 


A kényelmes életet pl. az okos kamera illetve Wi-fi riasztó is bebiztosíthatja, sőt még a biztonságot is garantálja. Vagy pl. a drót nélküli csengő, melyek esetében nem szükséges gondolnia az összetett kábelezésre. További jó fogás lehet pl. okos lámpa kapcsolók, vízszivárgás érzékelő, vagy okos kapcsoló függöny vagy roló irányításához. 

Mindezen termékek és további Nedis márkájú termékek okos háztartásba megkönnyítik életét. Probálja ki ön is és egész biztos megkedveli. 

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Lépjen kapcsolatba velünk

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

06 1 999 6751(Hé-Pé, 8-17:30)

Kérdezzen
 
                    

Copyright © 1994 - 2022 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i