0
Kedvenc tételek
0

Önnek nincsenek kedvenc termékei.

Bejelentkezés
Regisztráció
Levy banner
Pravý banner

Hívjon minket,várjuk hívását

+36-1-999-6751 (Hé - Pé 7-15.30)
MENÜ
0 0 Ft
10 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!
Kategóriák

Nagy örömmel mutatjuk be megújult weboldalunkat

Tamás

Akik gyakrabban látogatják weboldalunkat, biztosan észrevették, hogy dizájnja évek óta változatlan. Ahhoz, hogy minden modernebb és áttekinthetőbb legyen, weboldalunknak új köntöst adtunk.

Már évek óta önökkel vagyunk

Cégünk története egészen az 1991-es évig nyúlik vissza. Ekkor került sor az alapkő letételére és idővel, fokozatos munka eredményeként, egy sikeres internetes üzlet épült ki. Néhány évvel később világítótestek behozatalával és árúsításával kezdtünk nagyobb mértékben foglalkozni. Kezdetben a csehországi nagy áruházakat és kisebb üzleteket láttuk el ezekkel a termékekkel.  A 2009-es évben elhatároztuk, hogy megnyitjuk az első internetes üzletünket, hogy a modern technológia vívmányait kihasználva számítógép mellől, az otthon kényelméből rendelhessenek tőlünk termékeket. 2017-ben  a Jiří Mánek egyéni vállalkozás átalakult és létrejött a Donoci, Kft, vállalat.
 

A mi küldetésünk az internetes üzlet

Néhány éve főleg és mindenekelőtt világítótestek internetes árúsításával foglalkozunk. Annak köszönhetően, hogy Önök, a vásárlóink elégedettek az általunk nyújtott szolgáltatásokkal, sikerült üzletünket más országokban is kiterjeszteni. Raktárunkban több mint 920 000 darab világítótest található abból a célból, hogy ne kelljen sokáig várniuk a kiválasztott termékre. Készséges munkatársaink rendelkezésükre állnak, hogy tanácsaikkal segítsék Önöket választásukban. Vásárlás esetén bónuszként ingyenes szállítással vagy pedig ajándékkal örvendeztetjük meg Önöket. 
 
 
 
 
                                        

Megújult a weboldalunk

Mivel nálunk az első helyen önök, tehát a vásárlók állnak, igyekszünk állandóan tökéletesedni. Észrevételeiket és az oldalunk nagyobb áttekinthetőségét kiemelt ügyként kezeljük. S mivel azt akarjuk elérni, hogy a lehető legjobban tudjanak keresni az oldalunkon és a termékek kiválasztásánál eltöltött időt még jobban élvezzék, február 5.-től megújítottuk weboldalunkat és még jobbá tettük. A széles választék és a minőséges termékek azonban maradtak. Ugyanúgy, raktárkészletünk is továbbra is bőséges. Egy áttekinthetőbb, modernebb, egyszóval egy megújult weboldalnak örülhetnek, amelyet csakis az önök elégedettsége érdekében újítottunk meg.  
null 

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Hírlevél regisztráció

Akciók, kedvezmények és újdonságok az elsők között az Ön e-mailjére

Leiratkozás

Copyright © 1994 - 2019 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva.