Összehasonlítani
Bejelentkezés
Regisztráció
Levy banner
Pravý banner

Hívjon minket,várjuk hívását

+36-1-999-6751 (Hé - Pé 7-15:30)
MENÜ
0 0 Ft
10 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!
Kategóriák

Milyen előnyöket nyújtanak az érzékelős lámpák?

Hírek és közlemények

Tamás

Nem kell többé a sötétben a kapcsoló után kutatnia. Csak vásároljon érzékelős lámpákat, és meg is van oldva a probléma.

Nincs olyan ember, akinek ne lenne néha problémája a sötétben megtalálni a lámpa kapcsolóját. Ha ehhez hozzávesszük, hogy mennyire nehéz a sötétben navigálni teljes kézzel egy kerti barbecue után, akkor egy idő után ez egydolgok teljes kezét, például a kertből a barbecue-tól, akkor az idő múlásával egyre nagyobb probléma lesz. Azonban minden probléma megoldható.

Kültéri lámpák érzékelővel

Talán van terasza, udvarja, vagy valamiféle kültéri helysége.Talán csak szeretné megvilágítani háza külterét. Akárhogy is minden bizonnyal többféle lámpának is fog találni helyet. A minőségi lámpák, mint például a reflektorok, amelyek kiválóan megvilágítják a kültéri munkafelületeket, vagy másféle kültéri lámpák  amelyek megvilágítják a kertet. Nem hiányozhatnak a dekoratív lámpák se. De az érzékelős kerti lámpák valóban hasznosak lehetnek. Ezekkel már nem kell folyamatosan a kapcsolóért nyúlni. Világítani fog magától. Csak egy beépített érzékelőre van szükségük.A mozgásérzékelőnek sokféle típusuk van. Néhány kültéri mozgásérzékelő PIR detektorral működik, amely reagál az emberi testből származó infravörös sugárzásra. Ez alapján világít. Vannak alkonykapcsolók, is, amelyek viszont reagálnak a környezeti fény intenzitására, és az aktuális igénytől függően az .érzékelős lámpa be- vagy kikapcsol.Kínálatunkban kétféle kültéri érzékelős lámpát talál. Elsőként a LED-es kültéri érzékelős lámpákat. Ezek a lámpák automatikusan bekapcsolnak, amikor mozgást észlelnek. Valahányszor tele van a keze olyan dolgokkal, amelyeket haza kell vinnie, vagy egyszerűen máshová kell mozgatnia, nem kell villanykapcsolót keresnie, és azt kockáztatnia, hogy minden a földre zuhan és esetleg eltörik valami. Ahogy a neve is sugallja, ez egy LED-es változat. Szüksége van tehát elektromos csatlakozásra, de ezek nagyon gazdaságosak.

A második típus a kültéri napelemes érzékelős lámpa. Újra kigyullad, ha valaki a közelben van, vagy valaki sétál. Előnye, hogy a Napból nyeri az áramot, így költséghatékony.Mindkét típusú érzékelős lámpa környezetbarát is. Úgy készülnek, hogy ellenálljanak az időjárás minden hatásának. Hó, szél, eső vagy erős napsütés többé nem jelent problémát. Ami a dizájnt illeti, számos forma és különböző árnyalat közül választhat. Főleg világításra használhatók, de vannak dekoratívabbak is, amelyek esztétikai célt is szolgálnak. Választhat LED érzékelőket vagy napelemes érzékelő láncokat és más dekoratív világítási típusokat is.

Beltéri érzékelős lámpák

Kültéri érzékelős lámpák nagyszerű választások kültérhez De házában is használhatja őket, sok olyan helyen, ahol éjszaka kapcsolót kell keresnie, kényelmetlen és idegesítő. Például a folyosókon vagy a lépcsőkön. Például, ha fürdőszobába menne, és nincs a hosszú folyosó mindkét oldalán kapcsoló, az nagyon nem praktikus. Az érzékelős lámpa kisegíti Önt ezzel. Amint elhalad mellette kigyullad, és amikor elér a fürdőszobába vagy a konyhába kialszik Ez ismét nagyon gazdaságos lehetőség, mivel nem világít feleslegesen sokáig, és nagyon kényelmes is. Egy gyengébb aljzathoz tartozó érzékelős lámpa a gyermekszobában is használható.Amikor elmegy ellenőrizni a kicsiket, a gyengébb lámpák kigyulladnak, és nem ébreszti fel őket, és amint elmegy, önmaguktól kikapcsolnak.A kültéri és beltéri érzékelős lámpáknak számtalan előnye van.Próbálja ki Önmaga és látni fogja a különbséget.

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Kérdezzen bármit

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

+36-1-999-6751(Hé-Pé, 7-15:30)

Kérdezzen
 
                    

Kapcsolódó termékek

Hírlevél regisztráció

Akciók, kedvezmények és újdonságok az elsők között az Ön e-mailjére

Leiratkozás

Copyright © 1994 - 2021 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i