Összehasonlítani
Bejelentkezés
Regisztráció
Levy banner
Pravý banner

Hívjon minket,várjuk hívását

+36-1-999-6751 (Hé - Pé 7-15:30)
MENÜ
0 0 Ft
10 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!
Kategóriák

Magas színvonalú világítás dizajnérok és tervezők számára

Hírek és közlemények

Tamás

Dizajnér vagy tervező a foglalkozása? Akkor egészen biztos, hogy szüksége lesz különböző lámpákra. Nálunk minden egyes kivitelezéshez talál megfelelő világítótestet.

Dizájn darabok a tökéletességhez 

Ha pont azon szerencsések egyike, akinek a foglalkozása dizajnér illetve tervező, biztos igazat ad nekünk, hogy egy újonnan megtervezett vagy felújított beltér illetve kültér kialakításának érzése leírhatatlan. üres falakkal vagy régi berendezéssek kezd dolgozni, és csak fantáziájának köszönhetően születik valami új és csodálatos. És ahhoz, hogy mindez így is legyen, feltétlenül fontos jól és helyesen megválasztani minden helységbe a megfelelő berendezést. Természetesen nélkülözhetetlenek lesznek a világítótestek is. Bármilyen stílusú is legyen a beltér, nálunk megtalálja azt, amit keres. 
 
null 

Bármilyen típusú lámpa, amilyet csak szeretne

Nálunk mindent be tud szerezni. Az apró dekoratív lámpáktól kezdve, a nagyobb lámpákon keresztül, egészen a mennyezeti lámpákig illetve csillárokig. S hogy melyik kategóriában fog majd keresni, az az egész dizájn stílusától függ majd. Kezdhetjük pl. a dizájn lámpák kategóriájával, ahol nem mindennapi, csodálatos darabokat találhat, melyek még jobban kiemelik a modern lakás berendezését. Ha még ennél is nagyvonalúbb lámpákat szeretne, válassza a kristály lámpák kategóriáját. Itt kisebb méretű lámpákat is megtalálhat, de ugyanúgy nagyobb méretű klasszikus "kastély csillárokat" is. Az üvegdarabok, melyek csodálatosan csillognak, valóban egy luxus hatást keltenek. 
 
null 
Továbbá megemlíthetjük a vintage világítást is. Ez egy újra visszatérő stílus. Régi stílushoz hasonlíthatjuk. Valóban sokan vannak, akiknek pont ez a stílus jön be a legjobban. Legyen szó házról, vagy hétvégi házról. Ha éppen vintage dizájnú világítótestre van szükésge, nálunk mindezt megtalálja. 
Nem feledkezhetünk meg azonban az ólom üveges lámpákról sem, melyek különböző színű üvegből tevődnek össze. Természetesen, úgy mint más típusú lámpák esetében is, nem minden beltérbe illenek bele. Amennyiben azonban éppen a vitrázs lámpa az, amely hiányzik a tökéletességhez, ezen lámpák kínálata is igen nagy. Ha azonban ügyfele a legújabb technológiák és intelligens háztartás kedvelője, abban az esetben itt vannak az intelligens világítótestek
Az összes lámpák nagy előnye, hogy tökéletesen össze tudja kombinálni a különböző helységekbe. Sok közülük készletben is elérhető. De ha mégsem készletet vásárol, a hasonló kinézetű lámpákat így is kellemesen és ízlésesen összhangba tudja majd hozni. 
 
null 

Csak minőséges gyártók

Az összes általunk kínált világítótesteket a legminőségesebb gyártóktól szerezzük be. pl. az intelligens lámpák terén az első helyen a Philips áll. Ez a márka valóban folyamatosan fejlődik és nagy lépésekkel halad előre a technológi terén. További nagyon közkedvelt márkanév az Artemide. Ezzel a gyártóval biztos nem nyúl mellé. Egy nagyon érdekes északi dizájnt tükröznek az Umage márkanév lámpái. A dániai koppenhágai hatás önt és ügyfeleit is azonnal elvarázsolja. A luxus kristály csillárok kategóriájában megtalálja az Artcrystal márkanevet. A lámpák kidolgozottsága minden egyes darabnál valóban hihetetlen. 
Ha még tehát nincs megfelelő világítása kiválasztva a beltérbe, akkor jó helyen jár. A feltüntetett márkákon kívül, további egyéb márkájú és típusú lámpákat is megtalál kínálatunkban. Elég csak kiválasztani azt, melyre szüksége van. A beltér minden sarkába talál egy megfelelő lámpát. 

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Kérdezzen bármit

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

+36-1-999-6751(Hé-Pé, 7-15:30)

Kérdezzen
 
                    

Kapcsolódó termékek

Hírlevél regisztráció

Akciók, kedvezmények és újdonságok az elsők között az Ön e-mailjére

Leiratkozás

Copyright © 1994 - 2021 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i