Összehasonlítani
Bejelentkezés
Regisztráció
Levý banner
Pravý banner

Hívjon minket,várjuk hívását

+36-1-999-6751 (Hé - Pé 7-15:30)
MENÜ
0 0 Ft
10 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!
Kategóriák

Köszöntse a tavaszt új kültéri megvilágítással

Hírek és közlemények

Tamás

Várja már a tavaszt? Mi igen. Lassan már az ajtón kopogtat. Itt az ideje elgondolkodni a kültér megvilágításáról.

Közeleg a tavasz és újra elérkeznek a napok és esték, amelyeket kint fog tölteni a szabadban. Hogy ezek a pillanatok még kellemesebbek legyenek, gondolkodjon el azon, hogyan is világítsa meg a kertjét és a háza körüli külterét. A kültéri megvilágítás ugyanis fontos a kinti tartózkodáshoz. 
null 

Praktikus és egyben esztétikus kültéri megvilágítás

Elősorban természetesen arra kell ügyelni, hogy a kertje praktikusan legyen megvilágítva. Ez azt jelenti hogy jól lehessen azt látni. A melegebb napok eljövetelével, biztosan szeretné kertjét és külterét is rendbe tenni. Sokszor csak munkából való hazatérése után jut rá ideje, azonban most még elég korán besötétedik. Ezért nagyon fontos hogy minőséges kültéri megvilágítása legyen, amely mellet elvégezheti ezeket a munkákat. A ház körül mindig jól jönnek a különböző fali lámpák, amelyek mellet rögtön jobban fog menni a munka.  
null                            null
A kerti munkákhoz vagy a kerti kiülésekhez ajánlatosak a további kültéri lámpák. Alkalmasak pl. a kerti lámpák, melyek praktikusak és esztétikusak is egyben. Elég csak megfelelően elhelyezni őket és nemcsak hogy jól fognak világítani, de kellemes hangulatot teremthet vele a kertjében és háza körül. 
null
Az esti közlekedéshez a legalkalmasabbak a szolár lámpák, amelyek nem világítanak túlzottan nagy fényerővel, de megfelelőek egy gyengéd világításhoz. Grillezéshez vagy tűz melletti szórakozáshoz a szolár lámpák nagyon is alkalmasak. És az esti elpakoláshoz a teraszon, udvaron vagy a kertben legmegfelelőbbek az érzékelős kerti lámpák, amelyek akkor kapcsolnak be, ha mozgást észlelnek és így nem kell keresnie a kapcsolót sem.      
null                    null

Kültéri ünneplések 

Ha azon szerencsések közé tartozik, akiknek a születésnapja a tavaszi hónapokra esik, örülhet. Ugyanis megengedheti, hogy a szabadban ünnepelje születésnapját. A különféle születésnapi dekoráción kívül, különböző lámpácskákra is szüksége lesz. Erre a legalkalmasabbak pl. a szolár lámpák különböző fények vagy láncok formájában, melyekkel megvilágíthatja teraszát. Ezeket ugyanúgy mint karácsony idején, tavasszal és nyáron is felhasználhatja. A végén előfordulhat, hogy már nem is akarja a jövőben leszedni. A szoláris lámpák szintén kellemes hangulatot teremthetnek pl. teázás illetve melegebb napokon egy pohár bor elfogyasztásához. 
 null
A kültéri lámpák egyszerűen elengedhetetlen részét képezik a kültéri berendezéseknek. Különösen most, hogy a nap elkezdett ránk mosolyogni, és a hőmérséklet is lassan de lassan emelkedik. Szerezzen örömöt necsak magának, hanem hozzátartozóinak is, és alakítson ki kertjéből, teraszából egy praktikus helyet, amely az öröm és pihenés oázisa is lehet.  

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Kérdezzen bármit

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

+36-1-999-6751(Hé-Pé, 7-15:30)

Kérdezzen
 
                    

Kapcsolódó termékek

Hírlevél regisztráció

Akciók, kedvezmények és újdonságok az elsők között az Ön e-mailjére

Leiratkozás

Copyright © 1994 - 2021 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i