Összehasonlítani
Bejelentkezés
Regisztráció
Levy banner
Pravý banner

Hívjon minket,várjuk hívását

+36-1-999-6751 (Hé - Pé 7-15:30)
MENÜ
0 0 Ft
10 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!
Kategóriák

Készülj fel a nyári táborozásra

Hírek és közlemények

Tamás

Itt a tavasz, és itt a sarkon a nyár. Itt az ideje a táborozásnak, a tábortűznek és más kalandoknak. Ne felejtsen el megfelelően felkészülni.

Eljött a nyári mulatságok ideje. Ezzel együtt grillezés, kolbászfőzés, a tábortüzek, és nem utolsósorban a táborozás ideje. Természetesen minden felnőtt imádja ezt, de ne feledkezzünk meg a kisgyermekekről se.


Kemping felszerelés

Ha úgy döntött, hogy a tengerparti nyaralás helyett nagyobb kalandra vágyik egy lakókocsiban vagy sátorban való táborozás formájában, akkor ez a legjobb idő, hogy erre megfelelő módon felkészüljön. Ám a táborozás nem ilyen egyszerű. Mivel ez nem egy szálloda vagy hasonló szállás, ahol minden szükséges eszköz kéznél van, szükség van a piperecikkek, törölközők és edények csomagolására, arra az esetre, ha önmaga készítené el az ételeket. Amit először nem szabad elfelejteni, azok a különféle hordozható lámpák.

Előfordulhat, hogy valamit cipel a sötétben, vagy meg kell javítania valamit, ami nem várhat reggelig. Ehhez a különféle fejlámpák hasznosak lehetnek. Ezeket a fejre lehet rögzíteni, és kiválóan világít, bárhol is lesz rá szüksége, és nincs szükség kezére hogy világítson.

Egyéb dolgok, amelyeket hasznosnak találhat, a zseblámpák és lámpások. Zseblámpa nélkül a WC-hez vezető út gyakran lehetetlen. Sötétség mindenütt, anélkül, hogy fény lenne a zuhany felé vezető úton vagy bárhol máshol, lehet, hogy nem fog sikerülni eligazodnia. Különböző méretek és típusok közül választhat, a kicsiktől kezdve az igazán nagy és erős zseblámpákig .lámpa kültéri eseményekhez is hasznos lehet. Sötétben valószínűleg nem ugyanaz. Elelyezheti a lámpát az asztalra, és kényelmesen ülhet körülötte a barátaival, vagy vannak olyan típusok, amelyeket fel lehet függeszteni. A hangulatot egy paraffin lámpa is fokozhatja.


Gyermekeinek

Amint azt már említettük, a különféle lámpák és zseblámpák nagyon fontosak, sőt elengedhetetlen részei a kempingezésnek. De mi a helyzet a legkisebbekkel? Akár egyedül utaznak nyári táborba, akár Önnel táboroznak, biztosan szeretnének saját kis lámpát, amely csak az övék. Valamiféle fejlámpa biztosan boldoggá fogja tenni őket. Emellett egy kisebb méretű zseblámpa, amely tökéletesen elfér a kezükben, remek választás.Végül, elalvás közben a gyerekei értékelhetik a különféle gyerek projektorok vagy hordozható gyermek lámpák, is, amelyeknek köszönhetően nem fognak félni.  Nagyon sok nagyon kicsi lámpa van, amelyek egy idő után ki is kapcsolják magukat.

Ne felejtsd el az energiaforrásokat

Ha van elegendő megfelelő, hordozható lámpatest, akkor el kell gondolkodnia azon is, hogy mire van szükségük ahhoz, hogy megfelelően ragyogjanak. Igen, az elemekre gondolunk. Ezután különféle méretű elemekre lesz szüksége különböző lámpatestekhez. Egyesek számára kicsi, mikroalcalin-elemekre, másokhou pedig nagyobbakra lesz szükség. Mindig vegyen belőlük többet, hogy legyen elég raktárkészlete, hátha elfogy. Eldobható vagy tölthető elemeket is kaphat, amelyekhez boltunkban is kaphat töltőt. Néhány lámpa újratöltésre is készült, ezért ne felejtsen el töltőt csomagolni.


Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Kérdezzen bármit

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

+36-1-999-6751(Hé-Pé, 7-15:30)

Kérdezzen
 
                    

Kapcsolódó termékek

Hírlevél regisztráció

Akciók, kedvezmények és újdonságok az elsők között az Ön e-mailjére

Leiratkozás

Copyright © 1994 - 2021 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i