Összehasonlítani
Bejelentkezés
Regisztráció
Levy banner
Pravý banner

Hívjon minket,várjuk hívását

+36-1-999-6751 (Hé - Pé 7-15:30)
MENÜ
0 0 Ft
10 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!
Kategóriák

Jó alvást mindenekelőtt

Újdonságok a Lámpák.hu-n

Tamás

Ahhoz hogy sikeres legyen a napunk, fontos a jó alvás. Nálunk mindent megtalál ami fontos ahhoz, hogy ön és egész családja jól kialudja magát.

Ha kisgyermeke van, egész biztos már a nap folyamán örül, hogy majd este az ágyba fekhet. Természetesen egy nehéz munkanap után is nagyon örülünk, hogy este végre lefekhetünk. A jó alvás mindenki számára nagyon fontos. Legyen szó gyermekekről vagy felnőttekről. Nálunk most megtalálja az alváshoz szükséges minőséges termékeket és gyermekei számára is. 

Minden a legkisebbek számára


Amennyiben csecsemő van a családban, az éjjeli ébredés sokszor fárasztó. Ezért fontos elsősorban éjjeli gyermek lámpát beszerezni, hogy ne kelljen mindent sötétben csinálnia. Az éjjeli gyermek lámpák előnye, hogy csak kevés fénnyel világítanak. Ha felkapcsolja, gyermeke nem ébred fel és így ez az ön számára is kellemesebb. Az éjjeli gyermeklámpát az idősebb gyerekek is használhatják, amennyiben nem szeretnek sötétben elaludni. Nem fognak félni és jobban el tudnak majd aludni. Mindenkinek szüksége van saját helyére az alváshoz. A gyermekek számára ugyanúgy fontos mint a felnőttek számára. Az alvás természetesen a kiságynál kezdődik. Választhat hagyományos kiságyat fából védőkorláttal vagy hordozható babaágyat, különböző kiegészítőkkel. 

Az ágyba helyezhet rácsvédőt is, mely nem zavarja elalváskor gyermekét és biztonságot nyújt számára. Továbbá az ágyba helyezhet matrac védőt és lepedőt illetve ágyneműt is, különböző színekben. 

 


A legkisebbek számára szükség lesz pólyára vagy hálózsákra is. A csecsemők szívesen alszanak el pólyában illetve hálózsákban. 


A gyermekei és önök számára is

Csecsemők, idősebb gyermekei de önök számára is fontos, hogy az alvás minőséges legyen. Ehhez hozzásegíthet egy minőséges matrac kiválasztásával, mely garantálja a jobb alvás lehetőségét. Saját magán tapasztalhatja a különbséget a minőséges és kevésbé minőséges matrac közt. Nem fog fájni a háta és érezhetően jobban kialussza magát. 

Továbbá segíthetnek a párnák is pl. memóriahabos vagy hasonló darabok. Egész biztos jól fog jönni egy szép pléd is, melyet szintén megtalál kínálatunkban különböző méretben. 

Amennyiben a minőséges alváshoz bármi is hiányzik, nálunk megtalálja. 


Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Kérdezzen bármit

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

+36-1-999-6751(Hé-Pé, 7-15:30)

Kérdezzen
 
                    

Hírlevél regisztráció

Akciók, kedvezmények és újdonságok az elsők között az Ön e-mailjére

Leiratkozás

Copyright © 1994 - 2021 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i