Összehasonlítani
Bejelentkezés
Regisztráció
Levý banner
Pravý banner

Hívjon minket,várjuk hívását

+36-1-999-6751 (Hé - Pé 7-15:30)
MENÜ
0 0 Ft
10 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!
Kategóriák

Itt a nyári vakáció!

Hírek és közlemények

Tamás

Függetlenül attól, hogy gyermekei kicsik vagy nagyok, hogy iskolakötelesek vagy ovisok, éppen elkezdődött a nyári vakáció. Neki ez csak egyet jelent. Minél több kalandot átélni, és annál több tapasztalatot gyűjteni.

Grillezés vagy sütés a megfelelő megvilágítás mellett

Azt hiszem, mindannyian szeretjük a nyári grillezést , sütést a holdfényben és a tűz melegét. Természetesen nagyon kellemes, ha a tűz lángol,nem szeretjük ha más fény eközben zavar minket. Ugyanakkor a grillezéshez szüséges kellékeket hozni-vinni kell. Gyakran előfordul, hogy állandóan elfelejt valamit, így mindig a házba megy, és újra ki. Néhány kültéri lámpatest valóban alkalmas erre. Különböző napelemes lámpatestek jól szolgálnak arra a célra, hogy megvilágítsák az utat ami a bejárathoz vezet. Lehet, hogy nem túl világos, de legalább tudni fogja, hová lépjen, és hová ne. Ezen túlmenően ezekkel a lámpatestekkel megtakaríthat üzemeltetési költségeken. Napfény feltölti, és sötétedés után világít. Ezért nincs szükség hálózati kapcsolatra.

Ami szintén megfelelő lehet az egy kültéri fali lámpa. Vagy fali kapcsolóhoz köthetőt vásárol, vagy egy praktikus lámpát érzékelővel, amely azonnal világít, amikor észleli a mozgást, és újra kialszik. Tehát, ha tudja, hogy Ön vagy a vendégei folyamatosan oda-vissza járnak, a kültéri lámpa érzékelővel a tökéletes választás.Ha esetleg tálcával megy kifelé ami itallal vagy étellel teli, nem kell a kacsolót keresnie, hanem a szenzoros lámpa mozgását érzékelve felkapcsolódik.

Amellett, hogy a gyermekeknek nem kell reggel felkelniük az iskolába, többségüknek a vacsora is később van Tehát sokkal később fekszik le, mint a tanév során. Mint már említettük, a grillezés vagy a tábortűz számukra valami, amit minden bizonnyal várnak és később fekszenek. Akkor miért ne tegyük még kellemesebbé a hosszabb éjjeleket. Azt kérdezed hogyan? Szabadtéri díszítésre lesz szükségünk. A szolár láncokat már nem csak karácsonykor használják. Szépen és ízlésesen elhelyezheti különféle fák körül vagy kültéri ülőhelyeken. Választhat egyszínű szolár-láncokat, vagy élvezheti az élénk színeket. Mindkettőnek nagyszerű hatása lesz, és gyermekei minden bizonnyal értékelni fogják.

Táborok és nyári kalandok

Ugyanakkor nem csak a kertben való tartózkodás nagyszerű nyári attrakció a gyermekek számára. Néhány gyermek minden bizonnyal várja a bátorság próbát, amelyet minden évben a nagymamánél a barátaival járnak, míg mások alig bírják kivárni a kalandokkal teli nyári tábort. Akárhogy is, a gyermekeknek mindkettőre jól fel kell készülniük. És mi van a megfelelő zseblámpával, fejlámpával vagy hasonló eszközökkel. Például egy minőségi zseblámpa vagy fejlámpa valóban hasznos lehet a bátorságpróbán. Különféle hordozható lámpákat is használhatnak a sátorban való tartózkodáshoz, amelyek során könnyen megtalálhatják, amit keresnek. Ami a lámpákat illeti, választhat a kisebb daraboktól a nagyobbig. Kicsi különféle gyermekmotívumokkal és nagyobboknak már felnőtt klasszikus.

Csináljunk gyermekeknek gyönyörű vakációt, amelyre a jövő években is nagyon fognak várni. Látni fogják, hogy még az ilyen világítás és különféle kiegészítők is sokat segíthetnek ebben.

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Kérdezzen bármit

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

+36-1-999-6751(Hé-Pé, 7-15:30)

Kérdezzen
 
                    

Hírlevél regisztráció

Akciók, kedvezmények és újdonságok az elsők között az Ön e-mailjére

Leiratkozás

Copyright © 1994 - 2021 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i