Összehasonlítani
Bejelentkezés
Regisztráció
Levy banner
Pravý banner

Hívjon minket,várjuk hívását

+36-1-999-6751 (Hé - Pé 7-15:30)
MENÜ
0 0 Ft
10 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!
Kategóriák

Elemek és használatuk

Hírek és közlemények

Tamás

A világítótesteken kívül más termékkínálatot is megtalál nálunk. Ha éppen lámpájába vagy egyéb készülékébe szeretne elemet vásárolni, jó helyen van.

Mindenféle nagyságú elemek


Ahhoz hogy a lámpák többsége működjön, áramra lesz szükségünk. De vannak olyan lámpák is, amelyekhez nem szükséges áram. Energia forrásként semmi másra ugyanis nincs szükségünk csakis elemre. Ha pont ilyen lámpát szerzett be, nem is szükséges az elem megvásárlásához bárhová is elmennie. Nálunk ugyanis ezeket is megtalálja. Minden világítótest más. Ezt igazolja az is, hogy a lámpák más-más elemet igényelhetnek. Legyen az bármilyen is, nálunk rengeteg típusú elemet talál, melyek közül biztos megtalálja azt, amely a lámpájába tartozik. Vannak lámpák, melyekbe hagyományos elemre lesz szüksége, legyen az ceruzaelem vagy mikro ceruzaelem. Más lámpák, de nem csak ezek, gombelemmel működnek. Ezek gyakran használatosak személyi mérlegbe is, amelyet nálunk szintén megtalálhat. 


Vannak olyan termékek is, melyek valami speciálist igényelnek. Ilyenek lehetnek pl. a 9V elemek, C kicsi monocellák, D nagy elemek vagy különböző speciális elemek. Kínálaunkban megtalálhatja a lapos elemeket és az ólom elemeket is. 

Lámpák és egyéb elemmel működő termékek 

Ahogy említettük, számos lámpához és egyébb termékekhez  áram helyett elemre lesz szüksége. Használhatják különböző lámpáknál és asztali lámpáknál, de különböző dekor lámpáknál is. Természetesen a zseblámpákhoz és a világítókhoz is elemre lesz szüksége. Ezeket nálunk szintén beszerezheti. Továbbá gondolunk itt a különböző személyi mérlegekre, audio lejátszókra, video csengőkre és egyebek. 


Röviden tehát, ha csak elemre vagy  éppen fogyasztóra van szüksége, nálunk mindent megtalál. 

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Kérdezzen bármit

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

+36-1-999-6751(Hé-Pé, 7-15:30)

Kérdezzen
 
                    

Hírlevél regisztráció

Akciók, kedvezmények és újdonságok az elsők között az Ön e-mailjére

Leiratkozás

Copyright © 1994 - 2021 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i