Összehasonlítani
Bejelentkezés
Regisztráció
Levý banner
Pravý banner

Hívjon minket,várjuk hívását

+36-1-999-6751 (Hé - Pé 7-15:30)
MENÜ
0 0 Ft
10 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!
Kategóriák

Nem hagyományos karácsonyi ajándékok

Hírek és közlemények

Tamás

Ha még nincs karácsonyi ajándéka közeli hozzátartozói számára, szerezzen örömet nekik valamelyik lámpáinkkal.

Vannak, akik jó előre beszerzik az ajándékokat, mások pedig mindezt az utolsó pillanatra hagyják. Ráadásul sokan nem is tudják eldönteni, mivel szerezhetnének örömet a másiknak. Ha nem akarnak ismételten a ruházati vagy pedig a kozmetikai cikkeknél leragadni, miért ne szerezhetnének örömet valamilyen világítótest kiválasztásával? A karácsonyi ajándék esetében van még egy fontos korábbi lépés. A helység, ahol majd sor kerül az ajándékozásra, kellőképpen fel legyen díszítve. Mindenekelőtt a karácsonyfára gondolunk, továbbá a ház belső és külső díszítésére is. Ezeket a helyeket is igyekezzenek varázslatossá tenni különféle lámpák és karácsonyi dekorációk segítségével. 
 
 
null     null

Ötletek karácsonyi ajándékozásra

Fontos figyelembe venni, hogy kit akar csillárral, lámpával vagy hasonló termékkel meglepni karácsonyra. Ha úgy gondolja, hogy ideje felújítani esetleg kicserélni a gyerekszoba megvilágítását, vagy a gyermeke vágyik új lámpa után, ezzel szerezhet neki örömet karácsonyra. Sok gyereknek van kedvenc hőse, mesefigurája vagy állatkája. Itt a legmegfelelőbb alkalom a gyermek motívumokkal ellátott ajándékok vásárlására. Vannak különféle állatkás, hercegnős vagy más mesebeli hősöket ábrázoló gyerekcsillárok vagy pedig szép kis lámpácskák.
 
 
     
A nagymama vagy más családtag számára szeretne ajándékot, amivel örömet szerezhetne, de nem biztos benne, hogy szüksége van-e új csillárra? Ez ne okozzon gondot! Nem muszáj mindjárt a fő világítótestre gondolni. Univerzális ajándék lehet egy bárkit megörvendeztező kis lámpa is. Bátran választhat az álló- vagy különféle asztali lámpák kínálatából. Ha pedig valóban csak kisebb ajándékban gondolkodik, megfelelő választás lehet bármilyen dekorációs lámpa.
 
 
Ha úgy tudja, hogy a nagypapa vagy a család más férfi tagja fel akarja frissíteni a kinti helységeit külső fényforrásokkal, ezekkel is örömet szerezhet nekik. Ha nem tudja, hogy milyen villanyvezetékkel rendelkezik az illető, szolár lámpákat is választhat, amelyek semmilyen bekötést nem igényelnek.
 
 

Vigyázat, hogy minden meg legyen idejében

Mindenre gondolnia kell, de talán nem árt egy kicsit előre gondolkodni. Igyekszünk segíteni abban, hogy karácsonyra mindent be tudjon biztosítani. Ahhoz azonban, hogy megrendelését rendben és időben fel tudjuk dolgozni, becsomagolni és elküldeni, szükséges, hogy az árut időben megrendelje. Sok függ a szállítás és a fizetés módjának a megválasztásától is. Itt megtalálhatók az árú biztos, időben történő kézbesítésének feltételei. 
 
 

És mi történik, ha nem tetszik az ajándék?

Az ajándék vásárlásakor felmerül a kérdés, hogy mi lesz, ha nem fog tetszeni, esetleg másnak is ugyanilyen ötlete támadt, és kettő nem kell belőle? Erre az eshetőségre gondolván, felkínáljuk annak a lehetőségét hogy 2019. január 31-ig visszaküldhetik vagy kicserélhetik az árút. Erről a térítésmentes szolgáltatásunkról a következő cikkben tájékozódhatnak.
 
null
Ha tehát még mindig hiányzik valakinek a karácsonyi ajándék, nincs mire várnia. Még most döntsön és rendeljen. Nekünk nem marad más hátra, mint azt kívánni, hogy az Ön által kiválasztott lámpa minél nagyobb örömet szerezzen és mosolyt csaljon majd a megajándékozott arcára.

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Kérdezzen bármit

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

+36-1-999-6751(Hé-Pé, 7-15:30)

Kérdezzen
 
                    

Hírlevél regisztráció

Akciók, kedvezmények és újdonságok az elsők között az Ön e-mailjére

Leiratkozás

Copyright © 1994 - 2021 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i