0
Kedvenc tételek
0

Önnek nincsenek kedvenc termékei.

Bejelentkezés
Regisztráció
Levy banner
Pravý banner

Hívjon minket,várjuk hívását

+36-1-999-6751 (Hé - Pé 7-15:30)
MENÜ
0 0 Ft
10 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!
Kategóriák

A nem kívánt ajándék cseréje

Tamás

Félelmei vannak azzal kapcsolatosan, hogy a fa alátt három azonos ajándékot talál? Vagy a kiválasztott darab, nem nyeri el az ajándékozott tetszését? A nálunk vásárolt termékek esetén nem kell ezen aggódnia. Nyugodtan válassza ki az ajándékot szeretteinek. Ha nem felel meg a kiválasztott darab, visszaküldheti, vagy kicserélheti egy másikra.

MIKOR ÉRVÉNYES EZ AZ AKCIÓ

A visszaküldés, vay csere érvényes az összes termékre, amelyet 2019. december 1 - 31 között vásárol. Az ekkor megvásárolt termékeket visszaküldheti, cserélheti egészen 2020.január.31-ig.  

HOGY MŰKÖDIK?

A nem megfelelően kiválasztott ajándék visszaküldésének, cseréjének lehetőségét automatikusan és ingyenesen megkapja a fent említett időtartam alatt leadott rendelésekhez. Nem szükséges külön megadni, kiválasztani. Ha úgy dönt, hogy visszaküldi a terméket és kihasználja ezt a lehetőséget, küldje vissza a csomagot a Magyar posta segítségével, a LAMPAK.HU, Révai Miklós utca 8, CST-1, 9002 Győr címünkre (nem utánvétesen), legkésőbb 2020.január.31-ig. A terméktül való ellállást, kérjük jelentse be honlapunkon itt
 
A visszaküldött termékeket minden esetben az eredeti csomagolásban, az összes tartozékával, sértetlenül és használatlan állapotban a számlával együtt kérjük küldeni. A vételárat az Ön által megadott banszámlaszámra utaljuk. Termék/pénz visszaküldés lehetősége csak magánszemélyek számára (amennyiben nem tüntette fel a megrendelésben az adószámot).
  
Élvezze a kényelmes online karácsonyi vásárlást és nem kell aggódnia, garantáljuk a sikeres ajándékozást. Nálunk ez teljes mértékben rizikó mentes.
 
 

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Hírlevél regisztráció

Akciók, kedvezmények és újdonságok az elsők között az Ön e-mailjére

Leiratkozás