Összehasonlítani
Bejelentkezés
Regisztráció
Levý banner
Pravý banner

Hívjon minket,várjuk hívását

+36-1-999-6751 (Hé - Pé 7-15:30)
MENÜ
0 0 Ft
10 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!
Kategóriák

Nem megfelelő ajándék visszaküldésének lehetősége

Hírek és közlemények

Tamás

Félelmei vannak azzal kapcsolatosan, hogy a fa alátt három azonos ajándékot talál? Vagy a kiválasztott darab, nem nyeri el az ajándékozott tetszését? A nálunk vásárolt termékek esetén nem kell ezen aggódnia. Nyugodtan válassza ki az ajándékot szeretteinek. Ha nem felel meg a kiválasztott darab, visszaküldheti, vagy kicserélheti egy másikra.

HOGY MŰKÖDIK?

A nem megfelelően kiválasztott ajándék visszaküldésének, cseréjének lehetőségét automatikusan és ingyenesen megkapja a fent említett időtartam alatt leadott rendelésekhez. Nem szükséges külön megadni, kiválasztani. Az árut az átvétel után 60 napig vissza lehet küldeni. A terméktül való ellállást, kérjük jelentse be honlapunkon itt

 
A visszaküldött termékeket minden esetben az eredeti csomagolásban, az összes tartozékával, sértetlenül és használatlan állapotban a számlával együtt kérjük küldeni. A vételárat az Ön által megadott banszámlaszámra utaljuk. Termék/pénz visszaküldés lehetősége csak magánszemélyek számára (amennyiben nem tüntette fel a megrendelésben az adószámot).
  

Élvezze a kényelmes online karácsonyi vásárlást és nem kell aggódnia, garantáljuk a sikeres ajándékozást. Nálunk ez teljes mértékben rizikó mentes.

 
 

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Kérdezzen bármit

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

+36-1-999-6751(Hé-Pé, 7-15:30)

Kérdezzen
 
                    

Hírlevél regisztráció

Akciók, kedvezmények és újdonságok az elsők között az Ön e-mailjére

Leiratkozás

Copyright © 1994 - 2021 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i