Raktáron több mint 560 000 termékA szállítás 10000 Ft-tól ingyenesAjándék 35000 Ft-tól

Hívjon minket +36-1-999-6751

A kosár tartalma 0 0 Ft Újonnan az árakat áfával adjuk meg
0
Kedvenc tétélek
0

Önnek nincsenek kedvenc termékei.

Levy banner
Pravý banner
Kategóriák

Leáraztunk több mint 2000 kültéri lámpát

A forró nyári napok már elmúltak. De ez nem jelenti azt, hogy megfeledkezzünk a kültéri megvilágításról. Most megvásárolhatja még kedzvezményesebb áron.

Ez a nyár is tova szállt, s ezzel véget értek az esti grillezések vagy a késő estig tartó fürdőzések a medencében. De ez mind nem indokolja, hogy ezek után sötét legyen háza körül. Éppen ellenkezőleg. Most hogy hamarabb sötétedik, szükséges, hogy kint is jól lásson.  És hogy örömet szerezzünk kedves vásárlóinknak, leáraztunk majd 2000 kültéri lámpát.
null 
 
Világítsa meg házához vezető utat
 
Nap mint nap járnak munkába, reggelente még sötétben indulnak, este pedig már sötétben térnek haza. Autóval vagy gyalog, mindenféleképpen házához vezető úton fogja megközelíteni lakhelyét. Ez az első állomás, amelyet a kültéri megvilágításnál nem szabad elfelejteni. Ehhez a legalkalmasabbak a taposólámpák. Legyenek  szögletes vagy kör alakúak, természetesen mindez nagyon kedvezményes áron. Az utak mentén elhelyezhet különféle napelemes (szolár) lámpákat, melyek nem csak hogy jól néznek, ki de még energiatakarékosak is. Nap energiával töltődnek fel, így használatuk költségmentes.
null 

Világítsa meg bejáratát!

A helyesen megvilágított bejárati tér szintén nagyon fontos, különösen az eljövendő időszakban, amikor már a fagyok is megérkeznek. Nagyon fontos tehát hogy a bejárat felett legyen megfelelő világítás, amely bevílágítja az egész bejárati teret. Az árkedvezmény most érinti a LED kültéri lámpákat  és a kültéri fali lámpákat is. Amennyiben bejáratánál van kapcsoló, beszerezhet kapcsolós kültéri lámpákat, ha nincs választhat lámpákat érzékelővel, mely világít amint mozgást érzékel. Kedve szerint választhat kínálatunkból. 
null 

Közelednek a karácsonyi ünnepek

Gondolunk önre és pénztárcájára a kültéri karácsonyi világítás kapcsán is. A karácsonyi ünnepek előtt szívesen világítjuk ki lakhelyeinket nemcsak belülről, hanem kívülről is. Ez az ami megidézi az igazi karácsonyi hangulatot.Nálunk most  kedvezményes áron vásárolhat különféle karácsonyi kültéri láncokat vagy napelemes lámpákat, melyeket az ünnepek alkalmával fel is használhat. Szerezzen örömet ne csak magának, hanem gyermekeinek is, akik egészen biztos nagy örömmel fogadják a karácsonyi fényeket. 
null
Ezeket és több más kültéri lámpákat most valóban jutányos áron szerezhet be nálunk. Nem akad olyan kültéri helyszín, amelyhez ne találna nálunk megfelelő kültéri lámpát és még kedvezményes áron is!!!
 
 

Copyright © 1992 – 2018 Donoci Kft.