Raktáron több mint 920 000 termékA szállítás 10000 Ft-tól ingyenesAjándék 35000 Ft-tól

Hívjon minket +36-1-999-6751

A kosár tartalma 0 0 Ft Újonnan az árakat áfával adjuk meg
0
Kedvenc tétélek
0

Önnek nincsenek kedvenc termékei.

Levy banner
Pravý banner
Kategóriák

EGLO Lamella világítótestek

Stílusos és időtálló. Így is nevezhetjük röviden az osztrák EGLO márka kollekcióját, melyet a könnyed elegancia és izléses megjelenés jellemez.

A világhírű osztrák EGLO cég több mint 50 éve jelen van a világítótestek piacán és ez a kiválló minőség, kidolgozottság nem utolsó sorban a kedvező ár garanciája. Nincs ez máskép a TINDORI, COSSANO és STELLATO sorozatoknál sem.

Fa luxus kivitelben

A legtöbb esetben a lámpák fa és fém illetve műanyag kombinációjával készülnek. Ennek köszönhetően klasszikus stílusú megjelenést kölcsönöznek a lámpának. Lamellás kialakításuk viszont (vékony lemezek) mégis egy modern és dizájnos lámpára emlékeztetnek.

Kollekció, amely időtálló

A TINDORI és COSSANO sorozatok közt megtalálhatóak a csillárok és asztali lámpák, míg a STELLATO kollekció állólámpák és fali lámpák széles választékát sorakoztatja fel. Ezekkel az egyedi darabokkal izlésesen kiegészítheti egy konkrét helyiség világítását, illetve átgondolva, jól elhelyezve akár az egész lakását megvilágíthatja velük.
A konyhát vagy a nappalit egy csillárral díszítheti, ami nem kerüli el majd senki figyelmét a helyiségbe lépve. Mindig egy meghatározó darabja lesz a szobának. Az összhatást fokozhatjuk egy állólámpával a heverőnél, esetleg egy asztali lámpával az asztalon vagy a polcon. Természetesen a fali lámpákat sem felejtsük el, amelyekkel kihangsúlyozhatunk egy kevésbé díszített falat.
Könnyedén variálhatunk a lámpák elhelyezésével az időtálló sokszínűségüknek köszönhetően gyakorlatilag lakásunk bármely helyiségében. Választhatunk fehér, barna és természetes színek közül. 
 
 
A lámpák hazsnálhatóak a beltérben és kültérben egyaránt. Nem igényesek a karbantartásra és a használt anyagoknak köszönhetően biztonságosak, ellenállóak és hosszú élettartamúak
 
 
Ezek a lámpák biztosan elkápráztatják Önt. Hagyja magát befolyásolni a könnyed eleganciával, az egyszerű formákkal és varázsolja izgalmassá otthonát. 
 
 

Copyright © 1992 – 2019 Donoci Kft.