Raktáron több mint 920 000 termékA szállítás 10000 Ft-tól ingyenesAjándék 35000 Ft-tól

Hívjon minket +36-1-999-6751

A kosár tartalma 0 0 Ft Újonnan az árakat áfával adjuk meg
0
Kedvenc tétélek
0

Önnek nincsenek kedvenc termékei.

Levy banner
Pravý banner
Kategóriák

A termék visszaküldése 14 napos határidőn belül

Tudomásul kell vennünk, hogy a webáruházakban való vásárlásnál, a reklamáció és a termék cseréje bizonyos kellemetlenségekkel járhat. Ezért mi arra törekszünk, hogy ezt megkönnyítsük kedves ügyfeleinknek.

A termék visszaküldése az átvételtől számított 14 napon belül

A webshopban vásárolt terméket előzőleg nem volt alkalma valóságban megtekinteni, vagy kipróbálni? A kézbesítést követően derül ki, hogy a termék nem megfelelő, esetleg sérült?
Abban az esetben, ha ilyesmi történik, figyelmébe ajánljuk a termék visszaküldésének lehetőségét (elállás a rendeléstől) az átvételt követően 14 napos határidőn belül indoklás nélkül.

A folyamata

A leírást és a részletesebb információkat a termék visszaküldésével (elállás a rendeléstől) itt olvasható. 
 
A sérült termék esetében, lehetőséget kínálunk ha az ügyfél óhajtja az azonnali cserére! További információkat itt talál.
 
A reklamáció bejelentésénél ugyan azt a nyomtaványt szükséges kitölteni, mint az elállás esetén. A részletekért ne felejtse elolvasni a reklamáció folyamatának a leírását 
 
Bármilyen probléma esetén, forduljon hozzánk bizalommal a csomag átvételétől számított lehető legrövidebb időn belül. Szívesen segítünk Önnek a probléma megoldásában és megtaláljuk a lehető legjobb megoldást.

Kényelmes vásárlás és különböző szolgáltatások

A vásárlás időnként járhat némi kellemetlenségekkel, de mi felkészülünk ezekre az esetekre és igyekszünk maximálisan kiszolgálni az ügyfeleink kéréseit, kívánságait. Élvezze a nyugodt és gondtalan vásárlás lehetőségét webshopunkban és ezzel együtt az összes általunk nyújtott szolgáltatásainkat.
 
 

Copyright © 1992 – 2019 Donoci Kft.