A legalacsonyabb ár garanciája! Ha azonos terméket talál máshol olcsóbban, tőlünk azt a terméket még olcsóbban kapja! több információ

+36 1 999 6751, info@lampak.hu

A kosár tartalma 0 0 Ft Újonnan az árakat áfával adjuk meg
0
Kedvenc tétélek
0

Önnek nincsenek kedvenc termékei.

Összehasonlítani
Levy banner
Pravý banner
Kategóriák

Rusztikus lámpák a Jupiter cégtől

Nemazat

A rusztikus lámpák egyre népszerűbbek a klasszikus megjelenésüknek és a természetes stílusú világításnak köszönhetően. A rusztikus szó jelentése vidéki, népi az egyszerű falusi életformára utal. Napjainkban erre az életmódra inkább emlékezni és emlékeztetni szeretnénk annak a légkörnek köszönhetően, amelyet ezek a lámpák a kivitelezésük segítségével képesek kivarázsolni.
Legyen az akár egy hétvégi házban, nyaralóban , falusi szobában, otthonában a kandalló mellett vagy egy modern otthonban a nagyváros forgatagának közepette.
Megjelenésükkel hasonlíthatnak az antik lámpákra, de a rusztikus lámpák magas műszaki paraméterekkel bírnak. Kortárs rusztikus világítás a rusztikus kinézet leple alatt elrejti korunk legfejlettebb technológiáját és ezért is alkalmas a modern külső és belső terekbe.
A lenyűgöző varázsuk elsősorban a végrehajtásukban rejlik, amely úgy van megtervezve, hogy a lámpa a múltat idézze és emlékeztesse.
A kiváló minőségű rusztikus lámpák kellemes hangulatot adnak az Ön otthonának.
A világítást gyártó JUPITER céggel lévő hosszú távú együttműködésünknek köszönhetően nálunk megtalálhatja a JUPITER cég teljes lámpa és világítás ajánlatát verhetetlen áron.

© 2016 Lámpák.hu