Levý banner
Pravý banner
MENÜ
0 0 Ft
Az ingyenes szállításhoz hiányzik ingyenes szállítás!10 000 Ft
Kategóriák

Ünnepelje a Föld napját LED lámpák vásárlással

LED világítás

Tamás

Szerdán az egész világon ünneplik a Föld Napját. Nálunk már 70% -os kedvezményt adtunk 250 különböző típusú energiatakarékos LED-es lámpákra.

Szerdán az egész világon ünneplik a Föld Napját. Nálunk már  70% -os kedvezményt adtunk 250 különböző típusú energiatakarékos LED-es lámpákra.   

Természet védelem köszönhetően a LED lámpak hasznalatának

A modern kor hozz  különböző előnyszabályokat, a másik oldalon a természet sokszor nagy behajtást kap. Ezért több mint 20 éve, az egész világon ünneplik április 22. úgy mint a  Föld Napját. Ez a legnagyobb világi ünnep, becslések szerint ezt az ünnepet  sokféleképpen több mint egy milliárd ember ünnepli 175 országban szerte a világon.

Nagy  környezetvédelmi probléma a globális felmelegedés. Az Európai Unió  már erre a tényre pár évvel ezelőtt válaszolt fokozatos tilalommal a hagyományos izzólámpák használatának  és még inkább kezdték használni a LED-es izzókat és a kompakt fénycsöveket. Ezek legalább 80% villamos energiát takarítanak, több időt világítanak, így kevesebb hulladékot generálnak.

Természetesen mi is a mi internetes üzletünkben bővítettetuk e energiatakarékos fényforrásokat  és még mindig bővítjuk új LED lámpákkal.
 
Összefüggésben  a Föld Napja ünnepséggel most nálunk vásarolhat  LED-es izzókat és LED-es lámpákat  jóval alacsonyabb áron. Például a LED-es gyermek lámpa Disney Mickey ára most  28 900,- Ft helyett csak 6 300,- Ft-ba kerül,.
 
Tekintse meg a speciális  kategóriát Kiárusítás áron alul és biztosan, hogy választ. Pénzt takarít meg és még hozzájárul a természetvédelemhoz.


LED mennyezeti lámpa CABO

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Lépjen kapcsolatba velünk

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

06 1 999 6751(Hé-Pé, 8-17:30)

Kérdezzen
 
                    

Copyright © 1994 - 2024 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i