Levý banner
Pravý banner
MENÜ
0 0 Ft
Az ingyenes szállításhoz hiányzik ingyenes szállítás!10 000 Ft
Kategóriák

Új design lámpák Olaszországból

Beltéri világítás

Tamás

Ajánlatunkban most újdonságként megtalálhatja az Artemide olasz cég eredeti lámpáit. Ezek a lámpák ismert olasz dizájnerek tervezték.

Ajánlatunkban most újdonságként megtalálhatja az Artemide olasz cég eredeti lámpáit. Ezek a lámpák ismert olasz dizájnerek tervezték.

Modern és luxus Artemide lámpák

Az Artemide céget a 20-adik század 60-as éveiben alapították Milánóban. Az alapításától kezdve modern és design lámpák gyártására szakosodott, így több mint 50 éve ki tudja elégíteni a legigényesebb vásárlók igényeit is. Az Artemide lámpákat a világszerte ismert dizájnerek tervezik és a cég szintén együttműködik több művészeti iskolával (például a Royal College of Art Londonban) hogy a legjobb diákokkal együttműködhessen.

Nem megszokott formák

Ajánlatunkban megtalálhat az Artemide márkától álló és asztali lámpákat  de szintén mennyezeti lámpákat és függesztékeket is. A tervezőik például gyakran gondolnak a színek és formák harmóniájára. Ennek eredménye például az Artemide Mercury függesztékek kolekciója, amelyek úgy néznek ki mint a felfüggesztett csiszolt fekete kövek. Különösen a nagyobb helyiségekbe, amelyek azonban alacsonyabb mennyezetűek lehetnek, kitűnően használhatóak a LED NET mennyezeti lámpák, amelyek hó pelyheket idéznek. 
Az Artemide lámpák esetében biztos lehet, hogy minden darab eredeti (csak korlátozott számú gyártási szériában gyártják) és a legapróbb részletekig ki van dolgozva. Például a TRIFLUO függeszték, amely a színgazdagságával tűnik ki, alkony kapcsolós. Szintén fontos, hogy az Artemide lámpák széles választékához a pót alkatrészek elérhetőek.

A jelen kór designjának jelképe

Ennek az olasz márkának a célja maximális élményt nyújtani és egyidejűleg energiatakarékos üzemmódot nyújtani, ezért gyakran használják a LED-es technológiát. A nemzetközi szinten Artemide termékei a modern design jelképei. A világ jelentős képzőművészeti múzeumaiban is jelentős helyet foglalnak el, mint például a newyorki Metropolitan Museum of Art, a londoni Victoria and Albert Museum, a milánói Museo Nazionale della Scienza e della Tecnica, a romai Galleria Nazionale d'Arte Moderna vagy a párizsi Centre Georges Pompidou.

Válasszon Ön is stílusos és luxus Artemide lámpát!

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Lépjen kapcsolatba velünk

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

06 1 999 6751(Hé-Pé, 8-17:30)

Kérdezzen
 
                    

Copyright © 1994 - 2024 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i