Levý banner
Pravý banner
MENÜ
0 0 Ft
Az ingyenes szállításhoz hiányzik ingyenes szállítás!10 000 Ft
Kategóriák

Lámpák tavaszi kiárúsítása, akár 70% kedvezmények

Akciók és kiárusítások

Tamás

Világítson rá a tavaszra olcsóbban. Nagy tavaszi kiárusításunk van lámpákra és izzókra. Akár 70 % olcsóbban vásarolhat nálunk több mint 3 300 terméket!

Világítson rá a tavaszra olcsóbban.Nagy tavaszi kiárusításunk van lámpákra és izzókra. Akár 70% olcsóbban vásarolhat nálunk több mint 3 300 terméket! És ha 35 000 HUF felett vásárol,akkor a lámpákat INGYEN szállítjuk Önhöz! 

Készüljön fel a szezonra - kültéri lámpák olcsón

2015. március 20-án 23.00 órakor, 44 perckor és 53 másodperckor meg kezdődött a csillagászati tavasz.Mivel a felmelegedési időszak és a virágzó fák és virágok teljesen felbuzdítanak sétára és kinti üldögléshoz, úgy döntöttünk, bizonyos típusú kültéri lámpákat lényegesen olcsóbban kínáljuk akár 70 %. A kínálat több mint 400 lámpát tartalmaz, fali, mennyezeti lámpákat és függesztéket és magában foglalja a népszerű napelemes lámpákát és lámpákat érzekelővel, amelynek köszönhetően nem kell törödni i a ki- és a bekapcsolással, minden
automatikusan elindul.
 
szolár lámpa - kiárusítás a www.lampak.hu

Kiárusítás több mint 3 300 lámpára és izzóra 

Olcsábban mint a kiárusítasunban kásarolhat nem csak lámpákat kültérbe, de beltérbe is. Konyhai csillárok, gyermek lámpák, spot lámpák, fürdőszobai tükör megvilágítással. Ez minden olcsóbb árért. És azért mert mindig szeretnénk a korral, akkor a kiárusításba besoroltunk több mint 200 LED lámpát lámpát és tucat LED izzót. Megspórol tíz, száz és néha több ezer forintott. Például LED spot lámpa ORBITS 23 800,- HUF helyett 7 500,- HUF- ba kerüll!

LED mennyezeti lámpa

Nagyobb vásarlás – ingyen szállítás

A legtöbb kiárusított lámpa raktáron van, tehát már néhány napon belül Önnél lehet. Választhat többféle közlekedés típusok közül. És ha több mint 35 000 HUF felett vásárol, akkor a termékeket ingyen szállítjuk. Nálunk most i kétszer spórolhat - a termék költségért és a szállításért

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Lépjen kapcsolatba velünk

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

06 1 999 6751(Hé-Pé, 8-17:30)

Kérdezzen
 
                    

Copyright © 1994 - 2024 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i