Levý banner
Pravý banner
MENÜ
0 0 Ft
Az ingyenes szállításhoz hiányzik ingyenes szállítás!10 000 Ft
Kategóriák

Könnyebb kezelése a reklamációnak, a termék cserének és a termék visszaküldésének

Hírek és közlemények

Tamás

Szüksége van visszaküldeni, kicserélni vagy reklamálni a terméket a webáruházunkban? Készitettünk Önnek egyszerű nyomtatványt.

Szüksége van visszaküldeni, kicserélni vagy reklamálni a terméket a webáruhézunkban? Készitettünk Önnek egyszerű nyomtatványt. 

Igyekszünk nem csak árúsítani  szép lámpákat  versenyképes áron, de a célunk az is, hogy a vásárlás  és a lehetséges megoldás a vásárlásra minél egyszerűbb legyen. A főoldal alján az oszlopban Reklamáció megtalálja az  új nyomtatványt. 

Ezt használhatja nem csak reklmációra, de ugyanúgy termék cserére vagy  viszaküldésre jogszabályban meghatározott 14 napos időszakban. 

Együtt a konkrét áru elküldésével (kérjük, ne küldje utánvétre), még  el kell küldeni az alábbi űrlapot. Ne felejtse el, hogy a termék visszaküldés vagy csere esetében, a  visszatérő áru nem lehet használt, a terméknek sértetlen kell lennie és becsomagolva  az eredeti csomagolásában.

A nyomtatványt itt találja meg. 

Autor článku:

Tamás
Tamás Ügyfélszolgálati szakértő

Tamás az ügyfélszolgálat munkatársa. Többek között világítási tippek és lehetőségek keresésével is foglalkozik, amelyeket magazinunkban és tanácsadásunkban tesz közzé.

Lépjen kapcsolatba velünk

Tamás

Tanácsot adunk Önöknek a kiválasztásban és technikai kérdésekben is.

06 1 999 6751(Hé-Pé, 8-17:30)

Kérdezzen
 
                    

Copyright © 1994 - 2024 Donoci, Kft, Minden jog fenntartva. Információ a személyes adatok feldolgozásáról. i